arrow_drop_up arrow_drop_down
Met Intensief krijg je:


 • 3 uitgebreide sessies met alle aandacht voor jou en je bedrijf.

 • In Apeldoorn dichtbij snelweg of station.

 • We werken concreet aan een door jou te behalen, behapbaar resultaat.

 • Van binnen naar buiten & van buiten naar binnen.

 • Ik werk met de 9 elementen als methodiek voor de groei van jouw bedrijf.

 • Je maakt, naar keuze, binnen 6 maanden gebruik van de sessies.

Saskia Bussink - Businesscoach


'Taking action is the key to success'


Alle bedragen in euro's en exclusief Btw. Voor Intensief is jouw investering 1.249,-

Werk met Saskia - Intensief - 3 sessies

 • Jouw Privacy

  Ik houd zelf ook niet van spam. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met je gegevens om. Ga voor meer informatie naar mijn privacyverklaring.

Wat zeggen mijn klanten?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Hulp op weg naar mijn onderneming'

Jouw bijdrage in mijn proces heeft impact. Door de opstelling heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen proces. Dat vind ik heel waardevol omdat het mij helpt op mijn weg naar mijn eigen onderneming Creawijz. Jij stelt de goede vragen en vraagt ook op een hele fijne manier door. Dit heeft geholpen om tot de kern te komen waardoor ik bij elke stap weer de kracht voel van het ‘waarom’! Door meer inzicht te krijgen in mijn eigen proces ben ik beter in staat om de juiste stappen te zetten en heb ik helder waar mijn eigen ‘werk’ zit. Ik raad jouw werkwijze voor elke (startende) ondernemer aan omdat jij met liefde en zachtheid op een professionele manier inzicht weet te geven in de persoon achter de onderneming.

Patricia van der Nat - Creawijz

 • "Ik heb duidelijker wie precies mijn klanten zijn"

  Ik heb jouw begeleiding van de opstelling voor mijn bedrijf als heel positief ervaren. Je weet direct persoonlijk contact te maken, waardoor ik me uitgenodigd voelde aan het werk te gaan en me te openen. Je bent helder in je communicatie en schroomt niet sommige vragen meermaals te stellen als het antwoord nog uitgebleven is. Dat hielp, want sommige antwoorden had ik niet meteen.

  Leuk hoe een half uurtje ook precies genoeg bleek te zijn en sowieso hou ik erg van deze werkvorm. Met veel plezier samen gewerkt!

  De opstelling heeft mij opgeleverd dat helder werd dat ik de waarde van mijn begeleiding beter kan overbrengen als ik duidelijker heb wie precies mijn klanten zijn en wat ik voor hen kan doen. Ik heb dit de dagen daarna in mij door laten werken en heb van daaruit een concreet aanbod ontwikkeld, aan de hand van concrete vragen die mijn klanten hebben. Daarbij stroomde de inspiratie en het werkplezier als vanzelf!

  Ik heb nog verdere stappen te zetten in het verhelderen van mijn aanbod, maar dit was zeker een stap de goeie richting uit. Heel erg bedankt daarvoor Saskia.

  Renee Hoogen - ziezozijn.nl

 • Testimonial Quote or Title

  Ik heb een volle dag intensief met Saskia aan mijn bedrijf mogen werken. Het was fijn om de kennis en de rust van Saskia te ervaren en aan de hand van het 9-stappen model mijn bedrijf onder de loep te nemen.

  Marieke - Jobcoach
  We use cookies