Mijn missie

Ik vind het geweldig als jij straalt, je ontwikkelt en groeit. Dat je dat doet waar je ten diepste blij van wordt. Dat je de wereld echt iets kunt bieden waar jouw klanten blij van worden. Dat is toch een win-win?


Het is ook nog eens fijn als je daar goed voor wordt betaald. Een goede winst waarmee jij de vrijheid opzoekt die bij jou past. 


Voor de één is dat het herinvesteren van de winst om zo gemakkelijker door te groeien. Voor de ander betekent dat vanaf nu geen vijf, maar drie dagen werken. De druk van de ketel. Voor een andere ondernemer is dat meer kunnen reizen en overal kunnen werken.


Heb je nog oude overtuigingen die jou niet verder helpen? Zoals waarom goed verdienen niet oké zou zijn?


Laat je inspireren door wat ik je te bieden heb. Tot snel!

Manon Vonk

Saskia ziet kans in een relatief kort gesprek precies tot de kern door te dringen over wat jou bezighoudt en waar je kracht en passie ligt, maar ook waar nog werk te doen is.

Manon Vonk - Vonkfactor 13

Wat maakt mij onderscheidend?

Ik spreek graag bij jou op kantoor af. In jouw omgeving en met jouw energie.

Saskia Bussink

Ik kan het meest voor jou betekenen als je een 50+ vrouw bent met een bedrijf.

Ik houd van een (tikkeltje uitdagende) & heldere stip op jouw horizon. 75k? 100k?

Hoe kan ik je helpen?

Werk met mij 1 op 1

Laat mij jou helpen om je doelen te behalen. Ik coach je en ik houd je accountable. Jij focust je op je bedrijf en ik loop een stukje met je mee.  

Vraag het e-book aan

Verhoog je winst en vergroot je vrijheid. Hoe doe je dat? Deze 9 elementen in een handig e-book geven jou de inzichten die je nodig hebt.

Een vrijblijvend gesprek

In een belafspraak van 30 minuten help ik jou met het helder krijgen wat jij te doen hebt. Direct de kern te pakken!

Wat zeggen mijn klanten?

Juist als je door de bomen het bos niet meer ziet, of zoals ik tien verschillen dingen tegelijk aan het doen bent en de werkflow ver te zoeken is, dan moet je bij Saskia zijn! Waar je een kant-en-klaar trucje verwacht door alle businesscoaches die zich online profileren met hun succesverhaal, zijn Saskia haar sessies verfrissend en inspirerend. Ze kijkt echt naar hoe jij bent, en waarom je ondernemer bent geworden. Wat maakt dat jij met passie je werk doet en ze gaat samen met jou op zoek naar het ware verhaal van jouw onderneming. Iedereen heeft bepaalde ambities en drijfveren en doordat ze teruggaat naar die diepere laag kun je van daaruit weer gaan opbouwen. En het fijne hiervan is dat je dan focus krijgt en weet wat bij je past. Zodat je weet wat je moet doen met je marketing, acquisitie en veel meer. Niet meer aanmodderen, maar echt een plan hebben dat werkt. Ik was altijd al wel ondernemend, maar nu heb ik eindelijk geleerd wat het inhoudt om een ondernemer te zijn! Dankjewel Saskia.

Laura Vellinga - Lavelli.nl

Twee weken geleden heb ik voor het eerst een webinar bij Saskia gevolgd. Voor mij is het belangrijk dat je bij online sessie de energie van de ander voel en een klik hebt me elkaar. Na het tweede webinar had ik een telefonische afspraak met Saskia om te sparren over mijn praktijk. Hoe leerzaam was dat! Ik kan mijzelf nog enorm ontwikkelen in het nog beter neerzetten van mijn praktijk, en het gebruik van social media om het maximale er uit te halen. Vol inspiratie en power ben ik haar tips aan het uitwerken en ga ik mijn praktijk een nieuwe boost geven. Saskia heeft mij zeer goed geadviseerd en me op een andere manier naar dingen leren kijken. Dank je wel!

Pauline de Boer - tienercoaching.com

Hoi Saskia,

Vandaag heb ik met mijn bedrijf op de beurs gestaan van Starting Smart Together. Ik denk vaak aan jouw uitspraak: Doen. Niet wachten, maar doen. Dus je coaching werkt nog. ; ) Ik heb jou ook aanbevolen bij een bezoeker. Hij bleek een ondernemer te zijn, die de focus een beetje kwijt is. Dus je hebt er een ambassadeur bij. Saskia, hou mij op de hoogte van je plannen. Ik beveel je graag aan. Groeten Maya

Maya Koerts - koerts-coaching.nl

Nog een paar klanten..

Persoonlijke aanpak.

Ik was zeer onder de indruk van de manier waarop Saskia Bussink feilloos inspeelt op de situatie en persoon die ze voor zich heeft. Geen moment kreeg ik het gevoel dat ze vanuit een pre-fab denkmodel werkt. Continue zit ze in het gesprek dicht op de huid van haar cliënt en schakelt moeiteloos tussen een helder en concreet business gesprek naar een zeer persoonlijk onderzoek van motieven en omstandigheden. En op elk gebied was haar helderheid en vakkundigheid voelbaar. Heel bijzonder, en voor mij uniek om deze combinatie op deze manier mee te maken.
Rudolf - gitaarwinkel in Amsterdam
Ik kreeg het duwtje dat ik nodig had.
Saskia heb ik ervaren als een betrokken en kundig coach, die als sparringspartner en klankbord me op een positieve manier wist uit te dagen, te informeren en begeleiden. Ze hielp me naar buiten te treden en gaf me net dat extra zetje om te gaan doen (ipv in ideeën en plannen te blijven hangen)!
Wilma - http://www.youniqidz.nl
Ik kreeg help om nu actie te ondernemen.
Via Skype heb ik contact gehad met Saskia en hebben we wederzijds tips gedeeld. Heel snel heeft ze mijn ogen wel geopend: dat ebook en pakket met de oplossing voor mijn doelgroepen om hun doelgroepen te bereiken, die moeten er echt snel komen. Tijd vrij maken om dit samen te stellen dus! Werk aan je bedrijf!
Rudy - socialmediadokters.nl/

Ik werd financieel stabiel.

Toen ik bij Saskia kwam, wilde ik financieel stabieler worden. Mijn inkomen was erg instabiel op dat moment. Voor mij was het even wennen, om met iemand over mijn financiële situatie te praten. Het is lange tijd een taboe onderwerp voor me geweest. Saskia inspireerde me om toch gewoon over geld te praten. Ze bouwt gemakkelijk vertrouwen met je op en dat heeft alles met haar manier van coachen te maken. Saskia luistert eerst, stelt vragen waar je over na moet denken. Daarna zochten we samen naar een oplossing die goed bij mij paste. Als resultaat van de coaching met Saskia voel ik me nu een stuk sterker en meer gefocussed. Ze heeft me echt goed geholpen op mijn pad naar financiële vrijheid.
Martha Pelkman - drspee.nl

Dit ben ik ook

  • Toen ik nog in Deventer woonde, vroegen mensen mij vaak of ik familie van Bussink, de koekfabriek (je weet wel, bijtjes) was. Antwoord? Niet dat ik weet!
  • Samen met mijn creatieve dochter knappen we oude kastjes op die we verkopen. Zij heeft het idee en ik mag losgaan op het schuren en strippen. I love it 😍
  • Sinds ik weet dat ik mijn hele leven al hooggevoelig ben, weet ik hoe het komt dat ik niet van shoppen houd  (wel van leuke kleding, maar daar zijn andere oplossingen voor) ;-)
  • Mijn liefde voor reizen zat er al vroeg in. Voor mijn 30e ben ik ontelbare keren met rugzak naar Azië, Amerika en Australië vertrokken. Soms alleen, soms met manlief, soms met vriendinnen
  • Sinds ik het mezelf toesta om zowel mijn analytische als mijn gevoelige kant veel meer (in mijn bedrijf) in te zetten, voelt alles zoveel rijker
  • Ik houd er enorm van om me constant te blijven ontwikkelen. Persoonlijk en zakelijk. Ik luister youtube's van Brandon Bays, Esther Hicks, Joe Dispenza en vele anderen. Ik blijf mijn eigen blokkades oplossen. Ik vind het gaaf om hierdoor ook mijn klanten steeds weer verder te kunnen helpen
  • Op mijn 55e ben ik verder gegaan met studie Arbeids- organisatiepsychologie aan de universiteit. Ik word er blij van 😁