arrow_drop_up arrow_drop_down

Een opstelling met jouw bedrijf

 • Geeft inzicht in je vraagstukken
 • Laat helder worden wat er werkelijk speelt
 • Zorgt voor handvatten waarmee je verder kunt
 • Laat het 'denken' even achterwege
 • Maakt zichtbaar wat jouw klant ziet

Boek nu een gratis online sessie ter waarde van €97

Wat heb jij als ondernemer aan een bedrijfsopstelling?


 • Je zult onder andere ontdekken hoe jouw bedrijf, jijzelf en je klant zich verhouden ten opzichte van elkaar. Hiermee krijg je direct een aantal inzichten waarmee je verder gaat.
 • In een opstelling krijg je helder: 
  • Of je klant te ver weg of te dichtbij staat;
  • Hoe de verbinding is tussen jou en je bedrijf;
  • Of er nog elementen ontbreken in je bedrijf;
  • Hoe je klant jou ziet.
 • Je kunt direct verder met alle gegeven tips, adviezen en inzichten die je krijgt tijdens onze sessie. Misschien komt daar wel uit dat je verdienmodel uitgebreid kan worden of het aanbod voor je klanten nog scherper kan.
 • Het belangrijkste resultaat voor jou is dat je tijdens onze sessie te weten komt of
  • je op het juiste spoor zit met je bedrijf;
  • wat de meest logische vervolgstappen zijn;
  • en wat de beste timing daarvoor is. Zodat jij binnen afzienbare tijd kunt bereiken wat jij graag wilt.
 • Jouw vervolgstap kan bijvoorbeeld zijn
  • Het aanbieden van (VIP)trajecten aan jouw doelgroep;
  • Het doen van een groepsaanbod aan jouw klanten;
  • Of het ontwikkelen van een online programma.
 • Doelgerichte marketing en verkopen horen daar natuurlijk bij!

Hebben we een klik en zie ik tijdens onze sessie meer mogelijkheden om jouw bedrijf naar een volgend niveau te helpen? Dan zal ik je meer vertellen over hoe wij kunnen samenwerken om dat niveau voor jou en je bedrijf haalbaar te maken.

Jouw investering voor deze sessie zou normaal gesproken €97 ex Btw zijn. Nu kost het je alleen tijd!

Ja, ik wil een sessie.

Wat zeggen ondernemers na hun opstelling?

Anja Peeters

Verrassend voor mij was, dat we direct goed contact met elkaar hadden en dat het voor mij weinig verschil maakte om dit via de laptop te doen in vergelijking met lijfelijk bij elkaar zijn. Ik was intens geconcentreerd tijdens de opstelling en met jouw vragen en begeleiding loodste je me naar een nieuwe beeld over 'ik en samenwerking met een ander'. Er is werk te doen voor mij. Een hernieuwde ontmoeting en in gesprek komen met mijn innerlijk kind.

En mooi dat je aan het eind ook een overweging mee gaf, om vanuit volwassenheid te kijken of samenwerken en op welke wijze dan samenwerken bij me past.

Dank je wel Saskia, het heeft me laten zien dat een opstelling op afstand net zoveel impact kan hebben, zodra de nabijheid van de begeleider gevoeld wordt!

Anja Peeters

Monique Mik-Kampman

Ik heb de online sessie met Saskia als heel prettig ervaren. Zij stelt goede vragen, vraagt goed door en is rustig in haar manier van communiceren.

Wat ik meeneem in mijn business vanuit de online bedrijfsopstelling met Saskia is dat ik vooral mijn eigen saboteur ben en op elk moment ook zelf kan kijken naar wat er op dat moment ‘in de weg’ staat om een volgende stap te mogen en kunnen zetten in mijn business.

Monique Mik-Kampman - I Organize You

Tanja van Dongen

Ik heb de sessie als kort maar krachtig ervaren. Mooi hoe in beeld komt wat al aan flarden in mijn hoofd aanwezig was.

Het resultaat van de sessie is voor mij dat ik heb te werken aan mijn faalangst. Ook ik mag fouten maken en wil daarmee aan de slag. Daarnaast werd voor mij bevestigd dat het oké is om loondienst en zzp te combineren. Ik ben dus enthousiast aan het solliciteren gegaan. Wel gelijk uitgenodigd voor een gesprek, maar het helaas niet geworden. Ik ga hier vol goede moed mee verder.

Dank je wel voor je sessie!

Tanja van Dongen - PD-Apeldoorn

Deze sessie is geschikt voor:

 • Dienstverleners zoals coaches, trainers, fotografen en tekstschrijvers;
 • Ondernemers die willen groeien maar niet weten waar ze moeten beginnen;
 • Ondernemers die veel piekeren en zich zorgen maken over de inkomsten uit hun bedrijf;
 • Ondernemers die veel druk voelen vanuit hun omgeving en zichzelf om te moeten presteren;
 • Ondernemers die weten dat ze hun klanten goed kunnen helpen maar moeite hebben met het aantrekken van die ideale klant;
 • Ondernemers die een lege zakelijke agenda hebben en die graag gevuld zien met afspraken met goed betalende klanten.
Ja, boek nu een sessie!


Ik begeleid de opstelling van jouw bedrijf - stap voor stap.

Bedrijfsopstellingen geven direct inzicht in waar het werkelijk om gaat. Ik gebruik bedrijfsopstellingen als businesscoach dagelijks waardoor jij snel helder krijgt hoe jij, je bedrijf en je klant zich verhouden ten opzichte van elkaar. Met die inzichten vallen er vaak puzzelstukjes op zijn plek waardoor jij helder voor je hebt wat je te doen staat. Laat je verrassen door de uitkomst!

Hierbij een paar eerder gestelde vragen van deelnemers:

Hoe werkt een bedrijfsopstelling op afstand?

Ik kan me voorstellen dat je wilt weten hoe we een bedrijfsopstelling kunnen doen terwijl we elkaar fysiek niet zien. Uit ervaring weet ik dat dat prima kan, zeker met een mini-bedrijfsopsteling als deze.

Wanneer ik op afstand werk, met Skype of Zoom, werk ik met voorwerpen zoals playmobiel of blaadjes papier. Zodra je bent aangemeld, zal ik je precies uitleggen wat je voorafgaand aan onze sessie klaarlegt zodat we direct aan de slag kunnen.

Moet ik ervaring hebben met opstellingen?

Nee, dat hoeft beslist niet. Omdat ik je stap voor stap begeleid, waarbij ik je aan de hand meeneem, zul je merken dat geen enkele ervaring met opstellingen nodig is vanuit jouw kant, om inzichten te krijgen waarmee je verder kunt.

Waar komen opstellingen vandaan?

Opstellingenwerk wordt ook 'Systemisch Werken' genoemd. Van oorsprong komt het voort uit werken met het gezin van herkomst, het eerste systeem waarmee je in je leven te maken krijgt. Je kunt Systemisch Werken therapeutisch gebruiken maar ook coachend, zowel een op een als in groepen. 

Kun je iets meer vertellen over hoe zo'n sessie met jou gaat?

Zodra jij je hebt aangemeld via de aanmeldknop op deze pagina, krijg je direct de keuze voor een datum en het tijdstip. Daarna ontvang je een mail ter bevestiging van onze afspraak waarin staat wat je klaarzet voorafgaand aan onze sessie. Je mag vooraf een vraag over je bedrijf helder hebben maar dat is geen voorwaarde.

Marijke Willems "Dank voor je waardevolle sessie"

"Hi Saskia, ik wil je even laten weten dat ik mijn programma heb verkocht in plaats van uren te verkopen voor geld, wat ik eerst deed. Ik had me in het gesprek met mijn klant goed voorbereid, mijn nieuwe mindset aangezet :-) en... I did it!. Dankzij de sessie met jou, vanmorgen."

Jannie Veeneman

Ik heb een bedrijfsopstelling gekregen van Saskia.

Mooi om me weer bewust te zijn van wat ik eigenlijk al wist (welke van mijn twee bedrijven vind ik het belangrijkst)

Mooi ook hoe je vanuit diverse posities naar je bedrijf kunt kijken en van uit een andere positie jezelf adviezen kunt geven.

Bij het nagesprek heb ik nog een paar bruikbare tips van Saskia gehad.

Het is echt de moeite waard om een bedrijfsopstelling te doen.

Aukje Steenhuizen "Ik heb grote stappen gezet"

"Dankzij jou voel ik me meer ondernemer dan daarvoor. Ik heb grote stappen gezet en heb een betere focus. Het voelt goed om zoveel inzichten te krijgen. Ik heb meer helderheid in waar ik naartoe wil met mijn bedrijf. En heel belangrijk: mijn inkomen uit mijn werk is gestegen!"

Lieke van Klaveren - Liekecoacht.nl

Ik vond de sessie erg prettig. Er was direct een fijn contact. Verbinding via Zoom was helder en werkte prima.

Ik ben met extra focus aan mijn doelen gaan werken, ook omdat we hiervoor samen een duidelijk tijdpad hadden bepaald. Nu, een week later, zie ik direct al resultaat. Het was voor mij dus echt een stok achter de deur. De opstelling zorgde daarnaast ook voor helderheid met betrekking tot de positionering richting mijn bedrijf, product en klant.

Al met al dus positief verrast!

Over Saskia Bussink

Ik heb na mijn ITIP-opleiding de opleiding Systemisch Werken bij Phoenix gevolgd in 2010. Sindsdien ben ik enorm enthousiast over de eenvoud van het werken met opstellingen in mijn dagelijkse praktijk als businesscoach. Ik combineer opstellingen met energetisch werk. Ik houd ervan om te werken op het snijvlak van mens en bedrijf. Wat jou als persoon én ondernemer drijft en hoe dat handen en voeten te geven in je strategie, marketing en sales.


Ik meld me aan voor de bedrijfsopstelling op afstand

Zodra je het formulier hebt ingevuld, word je doorgestuurd naar mijn agenda waar je kunt kiezen uit verschillende datums en tijden.
  Ik bied je deze sessie gratis aan als je bent aangemeld bij de Startversneller, of via een ander kanaal.
 • Privacy

  Ik houd zelf ook niet van spam. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met je gegevens om. Ga voor meer informatie naar mijn privacyverklaring.

Ik kijk ernaar uit om met je te werken. Tot snel!

We use cookies