Saskia Bussink

Gratis 30 minutensessie met Saskia - maak er juist NU gebruik van..

Natuurlijk ken je je grootste uitdaging. Toch blijf je in cirkels ronddraaien in je hoofd. Laat mij met je meekijken naar nieuwe en verfrissend oplossingsrichtingen. Iets waar je nog niet aan had gedacht. Op naar je volgende stap. Wacht niet langer en plan onze afspraak nu in. Gratis uiteraard!

Wat is het resultaat van zo'n sessie met Saskia?

null

In een strategiesessie met Saskia


  • Ontdek jij wat jou tegenhoudt om in je ideale situatie te zijn;
  • Kom je erachter wat je te doen hebt om, vanuit je zielsmissie, je mooiste aanbod aan je leukste klanten te geven, om daar vervolgens goed voor te worden betaald;
  • Zie je in één oogopslag waar bij jou de schoen wringt (waarschijnlijk weet je dat al, maar je merkt dat alleen dat weten jou niet verder helpt);
  • Kijken we beiden of er een match is om samen te werken om alle beren op de weg te killen & de groei, die jij wilt, te bewerkstelligen.

Maar... de belangrijkste uitkomst van deze sessie is dat je te weten komt of je op het juiste pad van ondernemen bent en wat jouw volgende stap is zodat je je weer helemaal gelukkig voelt met je bedrijf.

Vraag nu de sessie aan (deze kost jou alleen tijd)

Gedurende de sessie met Saskia kreeg ik veel inzichten in wat nodig was om de juiste keuze te maken. Dat gaf me veel helderheid en focus voor de weg die ik wil gaan met mijn bedrijf. Nogmaals dank!

Groet, Jesper Sliepen

Ik heb veel helderheid gekregen over waar ik nu sta en waar ik naartoe wil.

Esmee

“Ik had een mooi gesprek via Zoom met Saskia waarin we met een opstelling een paar cruciale zaken van mijn onderneming doornamen. En dat werkt, ook op afstand. Een korte sessie, waarin Saskia heel to the point, nuchter, doortastend en ook vriendelijk is, die mij weer wat meer inzicht en ook weer inspiratie geeft. Dank Saskia!”

Hester Sybrandi - Wandelcoach

Els Umans

Schrijver en coach

Helder gesprek

Ongeveer een week geleden had ik een helder gesprek met Saskia. Dit gesprek leverde mij meer duidelijkheid op waar ik me op kan richten op zakelijk vlak en hoe ik mijn boek 'Hoogbegaafd Temperament herkennen vanuit hoogsensitiviteit', in kan zetten als onderdeel van de coaching. Dankjewel Saskia voor het fijne contact en je zakelijke inzichten. Ik hoop je zeker nog eens te spreken!

De online coachsessie met Saskia bracht mij inzicht en bewustwording van mijn eigen blinde vlek. Ik kreeg tijdens de coachsessie echt een eyeopener over mijn 'WHY'. Daar kan ik nu mooi mee aan de slag richting mijn ideale klant en marketing strategie.

Anita Datema - HR-manager en coach

Lieke van Klaveren

Ik vond de sessie erg prettig. Er was direct een fijn contact. Verbinding via Zoom was helder en werkte prima.

Ik ben met extra focus aan mijn doelen gaan werken, ook omdat we hiervoor samen een duidelijk tijdpad hadden bepaald. Nu, een week later, zie ik direct al resultaat. Het was voor mij dus echt een stok achter de deur. De opstelling zorgde daarnaast ook voor helderheid met betrekking tot de positionering richting mijn bedrijf, product en klant.

Al met al dus positief verrast!

Jannie

Ik heb een bedrijfsopstelling gekregen van Saskia.

Mooi om me weer bewust te zijn van wat ik eigenlijk al wist (welke van mijn twee bedrijven vind ik het belangrijkst)

Mooi ook hoe je vanuit diverse posities naar je bedrijf kunt kijken en van uit een andere positie jezelf adviezen kunt geven.

Bij het nagesprek heb ik nog een paar bruikbare tips van Saskia gehad.

Het is echt de moeite waard om een bedrijfsopstelling te doen.

Aukje

"Dankzij jou voel ik me meer ondernemer dan daarvoor. Ik heb grote stappen gezet en heb een betere focus. Het voelt goed om zoveel inzichten te krijgen. Ik heb meer helderheid in waar ik naartoe wil met mijn bedrijf. En heel belangrijk: mijn inkomen uit mijn werk is gestegen!"

Marijke

"Hi Saskia, ik wil je even laten weten dat ik mijn programma heb verkocht in plaats van uren te verkopen voor geld, wat ik eerst deed. Ik had me in het gesprek met mijn klant goed voorbereid, mijn nieuwe mindset aangezet :-) en... I did it!. Dankzij de sessie met jou, vanmorgen."

[gravityforms id="15" title="true"]