arrow_drop_up arrow_drop_down
Saskia Bussink

Strategiesessie met Saskia

Laat mij je helpen ontdekken wat jou werkelijk tegenhoudt om, vanuit jouw missie, je mooiste aanbod aan je leukste klanten te geven en daar goed voor te worden betaald.

Wat is het resultaat van zo'n sessie met Saskia?

In een strategiesessie met Saskia


  • Zul je ontdekken wat jou terughoudt van je ideale situatie;
  • Kom je erachter wat je te doen hebt om, vanuit je zielsmissie, je mooiste aanbod aan je leukste klanten te geven, om daar vervolgens goed voor te worden betaald;
  • Zie je in één oogopslag waar bij jou de schoen wringt (waarschijnlijk weet je dat al, maar je merkt dat alleen dat weten jou niet verder helpt);
  • Kijken we beiden of er een match is om samen te werken om alle beren op de weg te killen & de groei, die jij wilt, te bewerkstelligen.

Maar... de belangrijkste uitkomst van deze sessie is dat je te weten komt of je op het juiste pad van ondernemen bent en wat jouw volgende stap is zodat je je helemaal gelukkig voelt met je bedrijf.

Vraag nu de sessie aan (deze kost jou alleen tijd)

Gedurende de sessie met Saskia kreeg ik veel inzichten in wat nodig was om de juiste keuze te maken. Dat gaf me veel helderheid en focus voor de weg die ik wil gaan met mijn bedrijf. Nogmaals dank!

Groet, Jesper Sliepen

Ik heb veel helderheid gekregen over waar ik nu sta en waar ik naartoe wil.

Esmee


Bedrijfsopstelling

In een mini-bedrijfsopstelling  (die je erbij krijgt als jij die wilt ervaren), stel ik je 4 vragen die jou binnen 5 minuten een transformatie zal opleveren.

Lieke van Klaveren

Ik vond de sessie erg prettig. Er was direct een fijn contact. Verbinding via Zoom was helder en werkte prima.

Ik ben met extra focus aan mijn doelen gaan werken, ook omdat we hiervoor samen een duidelijk tijdpad hadden bepaald. Nu, een week later, zie ik direct al resultaat. Het was voor mij dus echt een stok achter de deur. De opstelling zorgde daarnaast ook voor helderheid met betrekking tot de positionering richting mijn bedrijf, product en klant.

Al met al dus positief verrast!

Jannie

Ik heb een bedrijfsopstelling gekregen van Saskia.

Mooi om me weer bewust te zijn van wat ik eigenlijk al wist (welke van mijn twee bedrijven vind ik het belangrijkst)

Mooi ook hoe je vanuit diverse posities naar je bedrijf kunt kijken en van uit een andere positie jezelf adviezen kunt geven.

Bij het nagesprek heb ik nog een paar bruikbare tips van Saskia gehad.

Het is echt de moeite waard om een bedrijfsopstelling te doen.

Aukje

"Dankzij jou voel ik me meer ondernemer dan daarvoor. Ik heb grote stappen gezet en heb een betere focus. Het voelt goed om zoveel inzichten te krijgen. Ik heb meer helderheid in waar ik naartoe wil met mijn bedrijf. En heel belangrijk: mijn inkomen uit mijn werk is gestegen!"

Marijke

"Hi Saskia, ik wil je even laten weten dat ik mijn programma heb verkocht in plaats van uren te verkopen voor geld, wat ik eerst deed. Ik had me in het gesprek met mijn klant goed voorbereid, mijn nieuwe mindset aangezet :-) en... I did it!. Dankzij de sessie met jou, vanmorgen."

Ik meld me aan voor een sessie met Saskia - deze is gratis.

Zodra je het formulier hebt ingevuld, word je doorgestuurd naar mijn agenda waar je een datum en tijdstip kiest.
  • Privacy

    Ik houd zelf ook niet van spam. Uiteraard ga ik vertrouwelijk met je gegevens om. Ga voor meer informatie naar mijn privacyverklaring.


We use cookies