Vastgoed in Engeland

Vastgoed in Schotland

Wil jij een stabiele inkomstenstroom en heeft vastgoed jouw interesse?

Waarom investeer ik in Engeland en Schotland?

Deze vraag wordt mij vaak gesteld. Voor mij zijn er meerdere redenen om in Engeland panden voor de verhuur te kopen en niet in Nederland, waar ik woon. In de video vertel ik waarom ik kies voor Engeland.

Vanaf 10%

Bruto rendement per jaar

Elke maand

De huur op je rekening

>35

Aantal klanten geholpen

Team in UK

Fijne samenwerkingen

Financieel vrij met vastgoed

Ik ben jouw vastgoedcoach.


Veel mensen zoeken naar mogelijkheden om meer rendement uit hun geld te halen. Anderen willen graag financieel vrij zijn. Misschien wil jij dat ook.


Overigens bedoel ik met financieel vrij zijn dat je via een automatische inkomstenbron (zoals via huurinkomsten) je minimale vaste lasten kunt betalen.


Het doel van financiële vrijheid is in de regel niet om een dikke bankrekening te willen hebben. Het doel van financiële vrijheid is wel om meer vrijheid in je leven te willen. Bijvoorbeeld om meer te reizen, meer tijd met je dierbaren door te brengen, niet meer 'moeten' werken of juist meer te willen bijdragen aan een betere wereld.


De één is met €1000 per maand financieel vrij, de ander met €2000 of €3000. Reken jouw getal simpelweg uit door al je vaste lasten zoals wonen, verzekeringen, belastingen, budget voor eten/drinken/kleding/zakgeld bij elkaar op te tellen. Dat is jouw financieel vrijheidsgetal.


Eerst komt financiële vrijheid, daarna kun je je passieve inkomen verder uitbouwen voor meer luxe in je leven. 

 

Nu de rente op bankrekeningen laag is en voorlopig ook niet omhoog zal gaan (en dan nog, vind je 2% per jaar oké?), is het verstandig om te kijken wat jij met je geld gaat doen. Het liefst doe je dat op een manier die bij je past.


Ook al zijn er meerdere mogelijkheden om financieel vrij te zijn, sinds 2011 ben ik actief geïnteresseerd in vastgoed. Het idee van een huis bezitten om te verhuren sprak mij altijd al aan.


Ik bezocht een vakantiepark in de Ardennen omdat ik had gehoord dat daar chalets te koop waren.


Ik was enthousiast over de plek en het project maar eenmaal in gesprek met de verkoper, haakte ik af. Er was sprake van een hoge fee die ik van de huur moest afdragen aan dat park. Bovendien was ik verplicht om een hypotheek bij de plaatselijke bank af te nemen, terwijl ik het van mijn eigen geld wilde kopen. Ik beschouwde het als illegale koppelverkoop en ik heb het niet doorgezet.


Wat ook niet hielp was dat ik op een gegeven moment geen antwoord meer kreeg op de vragen die ik stelde.


Vanaf dat moment ben ik op zoek gegaan naar wat wel bij me paste, maar ook welke partijen betrouwbaar aanvoelden.


Later in dat jaar kwam ik in contact met een paar ondernemers om samen naar de Duitse woningmarkt te kijken. We bezochten banken, bekeken woningen en leerden veel. Ook al was dit een veel betere ervaring dan in de Ardennen, de bedragen waren te hoog en het rendement vond ik te laag.


In 2013 volgende ik een training over vastgoed in Engeland en dat voelde direct goed. Het waren 3 volle dagen in een zaal in Amsterdam. Ik zat op het puntje van mijn stoel. Ik was om. 


Begin 2014 nam ik, terwijl ik elke week een webinar volgde, een Engelse mentor in de arm waar ik een aantal dagen mee in Londen was. Het was een flinke investering waar ik nog altijd de vruchten van pluk. Ik werkte hard aan mijn strategie en ik leerde weer enorm veel. Ik voelde me steeds zekerder worden. Dat hij me accountable hield en me af en toe een duwtje gaf, hielp mij enorm.


In diezelfde week vloog ik naar Glasgow om daar mijn eerste huis voor de verhuur te kopen, een flat met 3 slaapkamers voor 34.000 pond. Vooraf had ik in Londen alles goed doorgerekend. Spannend! Ik kan me het gevoel nog goed herinneren, in het vliegtuig terug naar Nederland. Wetende dat ik mijn eerste echte vastgoed in Schotland had gekocht. 🙂


In 2016 en 2017 maakte ik deel uit van het trainersteam van het Engelse bedrijf waar ik was opgeleid. 2 jaar lang was ik veel in hotels in Parijs, Londen, Stockholm, Brussel en Zurich. Ik leerde enorm veel bij (en door de volle zalen kwam ik voorgoed van mijn podiumangst af  ;-). In die jaren kocht ik ook mijn andere huizen.


Op dit moment heb ik een mooie portfolio in Engeland en Schotland. Alle huizen zijn in waarde gestegen en geven mij elke maand een prima cashflow uit de verhuur. En ik blijf voorlopig aankopen. Hiervoor werk ik onder andere samen met een aantal Nederlandse investeerders, ook we 'angel investors' genoemd.

Het is nu tijd om in actie te komen!

Laten we eerst eens over de mogelijkheden praten.

 • Ik bied een compleet 1 op 1 programma aan. Ook heb ik een uitgebreid programma waarbij je alle ins en outs van mij leert hoe je met je spaargeld een passief inkomen met vastgoed verdient. 
 • Het doel daarvan is om jou concreet te helpen met de aankoop van je eerst pand in het Verenigd Koninkrijk. Vastgoed in Schotland is ook een goede optie.
 • Ik help je met het bepalen of vervolmaken van je unieke strategie, welke gebieden daarbij passen en welke panden daar bij horen. Ik help jou met je businessplan.
 • In het 1 op 1 traject krijg je van mij toegang tot mijn waardevolle netwerk met betrouwbare partners in Engeland en Schotland, zoals sourcing agents, banken, accountants, tax adviseurs en letting agents.
 • Ik leer je hoe de deals beoordeelt op passendheid bij jouw strategie.
 • Doordat je het geheel van A tot Z in je vingers krijgt, kun je na je eerste aankoop zelf verder met alles wat je hebt geleerd. Je hebt je vliegwiel in werking gezet.
 • Ik houd jou bij het 1 op 1 traject maximaal accountable zodat jij daadwerkelijk jouw eerste aankoop gaat doen.
 • Tot wel 3 maanden na het 1 op 1- traject kun je me alle vragen stellen om jouw vastgoedreis te vervolgen. En we blijven vast langer contact houden, als ik even in mijn whatsapps met oud-klanten kijk ;-)
 • Het 1 op 1 programma bestaat uit een uitgebreid programma. We leggen online contact met de diverse en vooraf gescreende partijen die jij nodig hebt voor de aankoop, verbouwing en verhuur. Ook help ik je je bij het opzetten van je limited en je strategie. Je krijgt hiervoor regelmatig online meetings en vragenuurtjes met mij (Je investering voor dit programma is een bedrag met 5 cijfers). Net zo lang totdat jij je doel hebt behaald.

Wist je...

Saskia Bussink

Dat er enorm veel mogelijkheden in Engeland zijn en dat het nooit te laat is om te starten?

Dat Engeland een grote vastgoedmarkt voor investeerders heeft waar je met diverse strategieëen terecht kunt?

Dat ik een 'overseas landlord'  ben en  voor het grootste deel online, dus op afstand met de partijen in Engeland samenwerk? Dat blijkt prima te werken.

Dat een Return on Investment van 10% met heel haalbaar kan zijn?

Dat ik regelmatig mensen meeneem naar Engeland omdat ze graag een ervaren vastgoedcoach in de arm nemen die ze helpt om een pand te kopen?

Ps, even een uitstapje..

Ben jij al een ervaren vastgoedbelegger en is een jaartraject te veel voor jou?

Heb jij al verhuurd vastgoed in Nederland of daarbuiten?

Spreekt Schotland jou aan maar is een coachingtraject voor jou te zwaar, te veel, niet nodig?

Dan heb ik nu iets gloednieuws en gaafs voor jou!

Klik hier voor alle informatie over het Vastgoed Pro Package en de voorwaarden om hieraan mee te kunnen doen.

Wat zeggen mijn klanten?

Brede kennis en groot netwerk
Saskia is in staat jouzelf in te laten zien wat je wilt en waar je naar toe wilt. Ze kan ieder persoon vanaf ieder startpunt helpen met het zetten van stappen. Ze beschikt over een brede kennis en groot netwerk waar je dankbaar gebruik van kunt maken. Dit heeft voor mij geresulteerd in 2  goede renderende panden in Schotland binnen 6 maanden.
Vastgoed in Engeland

Hidde Koomen

Uitstekende begeleiding

Saskia heeft mij op een fijne manier wegwijs gemaakt in de wereld van vastgoed-investeren in het Verenigd Koninkrijk. Door het geven van informatie, door het stellen van vragen, en vooral ook door het uitdagen om zelf aan de slag te gaan weet Saskia uitstekend te begeleiden. Voor mij heeft dit geresulteerd in meerdere mooie aankopen. Een aanrader!

Vastgoed in Engeland

Anthonie vd Ende

Masterclass april 2022
Super leuk verteld, interessant en informatief.
Dank daarvoor! Groet, Nicole

Nicole V.

Vastgoedcoaching 2021

Saskia heeft ons als vastgoed coach geholpen bij het opzetten van een portfolio in Schotland.
Haar kracht zit in het stimuleren van ondernemerschap en zakelijk durven zijn, waarbij ze goed aansloot bij onze ideeën. Daarnaast hebben wij veel gehad aan haar praktische kennis van de Schotse vastgoedmarkt. We hopen in de toekomst nog vaker met haar samen te werken. 

Vastgoed in Engeland
Ellen Linthorst en John Oosterink

Voor wie is het 1 op 1 programma niet geschikt?

Ik besteed mijn tijd, net als jij, graag zo nuttig en leuk mogelijk. Daarom werk ik helaas niet met je als:
 1. vastgoed, Engeland en/of Schotland geen aantrekkingskracht voor je heeft
 2. je denkt hiermee snel rijk te kunnen worden
 3. je niet bereid bent te investeren
 4. je uberhaupt geen geld hebt of beschikbaar kunt maken om je eerste aankoop te doen 
 5. je niet accountable gehouden wilt worden
 6. je geld als doel ziet en niet als middel om er iets moois mee te kunnen bereiken 
 7. je er niet voor openstaat om nieuwe dingen te leren en jezelf een beetje te 'stretchen'
 8. je er niet voor openstaat om (ook) aan je mindset, oftwel je manier van denken over geld, te werken

--- Herken jij hier weinig van? Boek dan absoluut een vastgoedgesprek ---


Ben je een ervaren vastgoedbelegger en je wilt je horizon verbreden?

Heb jij al verhuurd vastgoed in Nederland of daarbuiten? Spreekt Schotland jou aan maar is een coachingtraject voor jou te zwaar, te veel, niet nodig? Dan heb ik nu iets gloednieuws en gaafs voor jou!

Klik hier voor alle informatie over het Vastgoed Pro Package en de voorwaarden om hieraan mee te kunnen doen.

Wist je ook dat...

Vastgoed in Schotland ook interessant is?  Na 2014 heb ik in 2021 weer aangekocht. In 2022 ook weer. Inmiddels heb ik een mooie portfolio opgebouwd. Ik vertel je er graag over.

Dat je ook in deze vastgoedwereld voorzichtig moet zijn met wie je samenwerkt? (En dat ik om die reden helaas veel mensen heb moeten laten gaan?)

Dat er op ieder moment investeringsmogelijkheden zijn, ook in crisistijden? Laat je niet gek maken is mijn motto :-)

Dat veel mensen dit ook wel willen, soms zelfs trainingen volgen en dat maar een klein percentage daadwerkelijk doorzet?

Dat het superfijn is dat een vastgoedcoach jou accountable houdt met al je acties? En je er doorheen loodst als je een onvermijdelijke hobbel tegenkomt?

Ben je nieuwsgierig? Je hebt nu 2 keuzes.

1. Doe mee aan mijn gratis online Masterclass

Vastgoed in Schotland

Meld je aan


<< Kijk wanneer de eerstvolgende Masterclass gepland staat>>

2. Boek een VastgoedGesprek met mij

In een uitgebreide sessie verzekerd van een schat aan info

Plan direct in 


<< Je weet daarna exact wat je volgende stap is >>

`Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen`