Een opstelling met jouw bedrijf

 • Geeft jou direct inzicht in je belangrijkste vraagstuk.
 • Laat helder worden wat er werkelijk speelt.
 • Zorgt voor handvatten waarmee je gelijk verder kunt.
 • Laat het 'denken' even achterwege. Dat doen we al genoeg ;-)
 • Maakt super zichtbaar hoe jouw klant jou en jouw bedrijf ziet.
 • En het belangrijkste? Een transformatie, ter plekke.

Boek nu een bedrijfsopstelling.

Bedrijfsopstelling - Miranda

Miranda de Groot

The Big Business

Van de handrem af

Ik ervaarde steeds een handrem op mijn business; een rem die ervoor zorgde dat ik steeds net niet datgene deed dat nodig was en mijn groei in de weg stond. Dit frustreerde me enorm en dit wilde ik graag een keer uitzoeken middels een bedrijfsopstelling. 

Daarom kwam ik uit bij Saskia. 

Al in het begin van de opstelling werd duidelijk waar het probleem lag. Niet geheel verrassend, maar het bracht me wel weer nieuwe inzichten. 

Na de opstelling en de bijbehorende opdracht kwam er steeds meer rust in mij en nam mijn vertrouwen toe. Nu weet ik precies wat ik heb te doen om dit nieuwe pad te blijven bewandelen. 

Wat heb jij als ondernemer aan een bedrijfsopstelling?
 • Je krijgt supersnel helder wat jou werkelijk tegenhoudt om te groeien met je bedrijf.
 • Je gaat ontdekken hoe jouw bedrijf, jijzelf en je klant zich verhouden ten opzichte van elkaar. 
 • Ben jij ook nieuwsgierig hoe je klanten jou zien? 
 • Je merkt direct een transformatie. Dat kan niet anders.
 • Je 'weet' of je met je bedrijf op het juiste spoor zit.
  • Je ziet gelijk wat je werkelijk te doen hebt. Geen ontkomen aan ;-)
  • Maak contact met het veld voor je en de antwoorden dienen zich als vanzelf aan.
  • Ik ben een zeer ervaren opsteller die inmiddels ruim honderd ondernemers een transformatie heeft zien ervaren.


Klinkt het zweverig of gek? Meld je dan juist aan! Juist met ondernemers die vooraf niet wisten wat ze konden verwachten, hadden de grootste transformatie tijdens de opstelling.


Jouw investering voor deze sessie is 197 plus Btw. Zodra je je hebt aangemeld, kies je een datum en tijdstip. Je ontvangt een link voor de zoomsessie. 

Ik kijk ernaar uit om jouw bedrijfstopstelling te begeleiden!

Ja, ik boek een opstelling.

Wat zeggen ondernemers na hun opstelling?

Anja Peeters

Verrassend voor mij was, dat we direct goed contact met elkaar hadden en dat het voor mij weinig verschil maakte om dit via de laptop te doen in vergelijking met lijfelijk bij elkaar zijn. Ik was intens geconcentreerd tijdens de opstelling en met jouw vragen en begeleiding loodste je me naar een nieuwe beeld over 'ik en samenwerking met een ander'. Er is werk te doen voor mij. Een hernieuwde ontmoeting en in gesprek komen met mijn innerlijk kind.

En mooi dat je aan het eind ook een overweging mee gaf, om vanuit volwassenheid te kijken of samenwerken en op welke wijze dan samenwerken bij me past.

Dank je wel Saskia, het heeft me laten zien dat een opstelling op afstand net zoveel impact kan hebben, zodra de nabijheid van de begeleider gevoeld wordt!

Anja Peeters

Monique Mik-Kampman

Ik heb de online sessie met Saskia als heel prettig ervaren. Zij stelt goede vragen, vraagt goed door en is rustig in haar manier van communiceren.

Wat ik meeneem in mijn business vanuit de online bedrijfsopstelling met Saskia is dat ik vooral mijn eigen saboteur ben en op elk moment ook zelf kan kijken naar wat er op dat moment ‘in de weg’ staat om een volgende stap te mogen en kunnen zetten in mijn business.

Monique Mik-Kampman - I Organize You

Tanja van Dongen

Ik heb de sessie als kort maar krachtig ervaren. Mooi hoe in beeld komt wat al aan flarden in mijn hoofd aanwezig was.

Het resultaat van de sessie is voor mij dat ik heb te werken aan mijn faalangst. Ook ik mag fouten maken en wil daarmee aan de slag. Daarnaast werd voor mij bevestigd dat het oké is om loondienst en zzp te combineren. Ik ben dus enthousiast aan het solliciteren gegaan. Wel gelijk uitgenodigd voor een gesprek, maar het helaas niet geworden. Ik ga hier vol goede moed mee verder.

Dank je wel voor je sessie!

Tanja van Dongen - PD-Apeldoorn

Deze sessie is geschikt voor:

 • Dienstverleners zoals coaches, trainers, fotografen en tekstschrijvers;
 • Ondernemers die willen groeien maar niet weten waar ze moeten beginnen;
 • Ondernemers die veel piekeren en zich zorgen maken over de inkomsten uit hun bedrijf;
 • Ondernemers die veel druk voelen vanuit hun omgeving en zichzelf om te moeten presteren;
 • Ondernemers die weten dat ze hun klanten goed kunnen helpen maar moeite hebben met het aantrekken van die ideale klant;
 • Ondernemers die een lege zakelijke agenda hebben en die graag gevuld zien met afspraken met goed betalende klanten.
Ja, boek nu!


Ik begeleid de opstelling van jouw bedrijf - stap voor stap.

Bedrijfsopstellingen geven direct inzicht in waar het werkelijk om gaat. Ik gebruik bedrijfsopstellingen als businesscoach dagelijks waardoor jij snel helder krijgt hoe jij, je bedrijf en je klant zich verhouden ten opzichte van elkaar. Met die inzichten vallen er vaak puzzelstukjes op zijn plek waardoor jij helder voor je hebt wat je te doen staat. Laat je verrassen door de uitkomst!

Een paar eerder gestelde vragen van deelnemers:

Hoe werkt een bedrijfsopstelling op afstand?

Ik kan me voorstellen dat je wilt weten hoe we een bedrijfsopstelling kunnen doen terwijl we elkaar fysiek niet zien. Uit ervaring weet ik dat dat prima kan. Regelmatig ervaar  ik dat een online opstelling veilliger kan voelen dan een live opstelling. En dat terwijl het resultaat verbluffend is.

Wanneer ik op afstand werk, met Zoom, werk ik met voorwerpen zoals playmobiel of blaadjes papier. Zodra je bent aangemeld, zal ik je precies uitleggen wat je voorafgaand aan onze sessie klaarlegt zodat we direct aan de slag kunnen.

Moet ik ervaring hebben met opstellingen?

Nee, dat hoeft beslist niet. Omdat ik je stap voor stap begeleid, waarbij ik je aan de hand meeneem, zul je merken dat geen enkele ervaring met opstellingen nodig is vanuit jouw kant, om inzichten te krijgen waarmee je verder kunt.

Waar komen opstellingen vandaan?

Opstellingenwerk wordt ook 'Systemisch Werken' genoemd. Van oorsprong komt het voort uit werken met het gezin van herkomst, het eerste systeem waarmee je in je leven te maken krijgt. Je kunt Systemisch Werken therapeutisch gebruiken maar ook coachend, zowel een op een als in groepen. 

Kun je iets meer vertellen over hoe zo'n sessie met jou gaat?

Zodra jij je hebt aangemeld via de aanmeldknop op deze pagina, krijg je direct de keuze voor een datum en het tijdstip. Daarna ontvang je een mail ter bevestiging van onze afspraak waarin staat wat je klaarzet voorafgaand aan onze sessie. Je mag vooraf een vraag over je bedrijf helder hebben maar dat is beslist geen voorwaarde. De factuur stuur ik je in een aparte mail.


Saskia Bussink - bedrijfsopstelling


Saskia Bussink - Bedrijfsopstelling

Marijke Willems "Dank voor je waardevolle sessie"

"Hi Saskia, ik wil je even laten weten dat ik mijn programma heb verkocht in plaats van uren te verkopen voor geld, wat ik eerst deed. Ik had me in het gesprek met mijn klant goed voorbereid, mijn nieuwe mindset aangezet :-) en... I did it!. Dankzij de sessie met jou, vanmorgen."

Jannie Veeneman

Ik heb een bedrijfsopstelling gekregen van Saskia.

Mooi om me weer bewust te zijn van wat ik eigenlijk al wist (welke van mijn twee bedrijven vind ik het belangrijkst)

Mooi ook hoe je vanuit diverse posities naar je bedrijf kunt kijken en van uit een andere positie jezelf adviezen kunt geven.

Bij het nagesprek heb ik nog een paar bruikbare tips van Saskia gehad.

Het is echt de moeite waard om een bedrijfsopstelling te doen.

Aukje Steenhuizen "Ik heb grote stappen gezet"

"Dankzij jou voel ik me meer ondernemer dan daarvoor. Ik heb grote stappen gezet en heb een betere focus. Het voelt goed om zoveel inzichten te krijgen. Ik heb meer helderheid in waar ik naartoe wil met mijn bedrijf. En heel belangrijk: mijn inkomen uit mijn werk is gestegen!"

Lieke van Klaveren - Liekecoacht.nl

Ik vond de sessie erg prettig. Er was direct een fijn contact. Verbinding via Zoom was helder en werkte prima.

Ik ben met extra focus aan mijn doelen gaan werken, ook omdat we hiervoor samen een duidelijk tijdpad hadden bepaald. Nu, een week later, zie ik direct al resultaat. Het was voor mij dus echt een stok achter de deur. De opstelling zorgde daarnaast ook voor helderheid met betrekking tot de positionering richting mijn bedrijf, product en klant.

Al met al dus positief verrast!

Meer over Saskia

Over Saskia Bussink

Ik heb na mijn ITIP-opleiding de opleiding Systemisch Werken bij Phoenix gevolgd in 2010. Sindsdien ben ik enorm enthousiast over de eenvoud van het werken met opstellingen in mijn dagelijkse praktijk als businesscoach. Ik combineer opstellingen met energetisch werk. Hier heb ik me de laatste jaren in gespecialiseerd. Ik houd ervan om te werken op het snijvlak van mens en bedrijf. Wat jou als persoon én ondernemer drijft en hoe dat handen en voeten te geven in je strategie, marketing en sales. Kortom, in je hele bedrijf. 


Tot snel!