Vastgoed UK

Ga je mee op ontdekkingsreis naarSchotland?

Kom je Schotland met zijn prachtige vastgoedkansen ontdekken en en met je eigen ogen aanschouwen? Start daarna weloverwogen met de aankoop van je pand(en)!


(Ook interessant voor je als je al bent begonnen met vastgoed)

Meld je alvast aan voor 6/7 oktober 2023 >>

Je overweegt te investeren in vastgoed in de UK. Schotland is een serieuze optie.

Je hebt inmiddels uitgezocht dat het prima rendementen biedt met behapbare risico's.
Je houdt wel van een avontuur 😎
Maar de mogelijkheden in de UK/Schots vastgoed

zijn zo overweldigend en je komt om in alle informatie over de UK, dat het je ervan weerhoudt om te beginnen...

Schotland Property Tour

Je weet niet hoe

Je wilt wel beginnen met vastgoed in Schotland, maar je weet niet precies hoe.
Schotland Property Tour

Het voelt onwennig

Vastgoed in Schotland voelt nog wat onwennig en je weet niet precies wat slim is om te doen.

Schotland Property Tour

Geen concrete handvatten

Je mist de stappen om te zetten zodat je kunt starten met vastgoed in Schotland.

Je wilt op een toegankelijke en leuke manier kennis maken met vastgoed (in Schotland, onderdeel van de UK) en zelf ter plekke de voordelen

ervaren terwijl je alle vragen kunt stellen om de informatie in jouw tempo eigen te maken.

Schotland Property Tour

Ik werk sinds kort met Saskia samen in het jaartraject. Het prettige aan Saskia is dat zij vol jarenlange kennis en ervaring zit omtrent vastgoed in de UK die ze tot in details met je deelt. Dit zou mij zelf jaren duren om op te bouwen. Bovendien is Saskia down-to-earth en kan je ook als beginnend vastgoedbelegger goed met haar schakelen, dat geeft vertrouwen. Ook haar netwerk is van groot belang, één foute samenwerkingspartner kan veel geld kosten dus met Saskia werken, en zo gebruik maken van haar kennis/netwerk, is voor mij groot belang en het geld dubbel en dwars waard.

Bart Boting

Wil jij ook graag die (eerste) stap in vastgoed zetten, maar stel je het steeds uit? Door je volle agenda en een overload aan informatie..  en je komt steeds niet tot actie?

Wat als ik je vertel dat ik dat begrijp en dat je dat kunt veranderen? Dat je door het zelf ter plekke te ervaren helderheid kunt creëren én tegelijkertijd kunt genieten van het ontdekken van vastgoed in Schotland?


Dit is namelijk mogelijk. En (ook letterlijk) dichterbij dan je denkt.

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij  dit kunt realiseren.

Schotland Property Tour
Saskia heeft ons groepje afgelopen weekend op tour in Schotland langs verschillende huizen  genomen. Zeer verhelderend om eens zelf de properties van dichtbij (en binnen) te zien. Het helpt om los te komen van de gedachte dat het hetzelfde is als in NL. Ook de ontmoetingen met het team dat Saskia heeft opgebouwd geeft veel vertrouwen. Ik ben nu overtuigd dat ik dat (met een beetje hulp) ook kan.Ik zou zeggen, ga eens mee met Saskia op property tour. Denk je daarna dat het niets voor jou is dan heb je in ieder geval een paar mooie dagen in een fijne regio, maar waarschijnlijk ben je daarna net zo overtuigd als ik.
Juni 2023, Ruud

Vastgoed biedt jou de mogelijkheid om je geld op een leuke manier te beleggen. Met een mooi rendement en een behapbaar risico.

Zodat jij meer keuzevrijheid in je leven krijgt. Voor extra vermogen, pensioen, AOV, om iets te houden én na te laten.

Saskia Bussink
Saskia Bussink, eigenaar van Saskia Bussink Vastgoedcoaching UK & Schotland

Hoe begon ik destijds zelf?

Hoi, ik ben Saskia! 9 jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik had geld beschikbaar om te investeren maar ik bleef informatie zoeken en mijn acties uitstellen. Ik wilde me meer vrij voelen om te kunnen werken waar en wanneer ik dat wilde.


Vrijheid dus! Op een manier die goed bij mij paste.

Ik had stress van mijn werk, piekerde veel en had weinig energie. Ik wilde van mijn stress af en de dingen ik leuk vind vol energie kunnen doen. 

Ik had wel van investeren in vastgoed gehoord, maar ik vond er van alles van. "Huisjesmelker"! "Je verdient geld zonder er iets voor te doen"!


En nog veel meer gedachten gingen er door me heen. Gevoed door mensen die dichtbij mij stonden, maar waarvoor investeren in vastgoed niet was weggelegd.


Via een kennis kwam ik bij een groot congress in Amsterdam terecht waar ik op het podium een Engelsman bevlogen over de mogelijkheden van Engels en Schots vastgoed hoorde praten. Ik wist direct dat dit perfect bij mij paste!


Toch voelde ik ook een drempel: opgeleid en gecoacht worden door een niet-Nederlander. Ik liet me echter niet tegenhouden en zette de volgende stap, vastberaden als ik was.


Direct na het congres investeerde ik dan ook direct verder in mijn eigen educatie. Ik ging naar Londen voor trainingen en kreeg het mentorship van een zeer ervaren Engelse vastgoedmentor. Later stond ik aan de andere kant van de tafel en maakte ik deel uit van het internationale trainersteam. Ik kon anderen leren over vastgoed in Engeland en Schotland.


Dit veranderde alles. 

Ik besefte dat het fijn is om af en toe naar de Schotland te gaan om mijn netwerk warm te houden en mijn panden te bezoeken. Omdat contact hebben met belangrijke mensen in mijn netwerk online tegenwoordig gemakkelijker is dan ooit, kreeg ik mijn zaken hoe dan ook prima op orde.


Er bleek echter geen goede Schotse propertytour vanuit Nederland te bestaan waar ik zelf kon ontdekken wat vastgoed in Schotland voor mij als Nederlandse kon betekenen. Ook mijn klanten hebben hier veel baat bij. Ik sla met mijn jarenlange kennis en ervaring in Schotland immers de brug tussen Nederland en de UK.


Dus besloot ik deze Property Tour zelf te realiseren. Maar wel met wel een aantal voorwaarden.

Schotland Property Tour

Duidelijke uitleg

Het moet voor iedereen duidelijk  zijn wat vastgoed in de UK-Schotland concreet kan betekenen

Schotland Property Tour

Toegankelijk

Iedereen moet op een toegankelijke manier ter plekke kennis kunnen maken met vastgoed in Schotland en de voordelen ervan ervaren.

Schotland Property Tour

Geschikt voor beginners én gevorderden

De Property Tour moet geschikt zijn voor starters, maar ook genoeg te bieden hebben voor ervaren vastgoedbeleggers.

Schotland Property Tour
Wij hebben bij Saskia de Schotland Property tour gedaan. Echt een aanrader als je geïnteresseerd bent in het aankopen/investeren in vastgoed in Schotland en in het bijzonder in de omgeving van Glasgow. Je maakt kennis met de professionals, bekijkt huizen en er is zelfs tijd voor een stukje ontspanning en kennismaking met Glasgow.  

Juni 2023 - Lauren van Rijn 

Met trots kan ik zeggen dat dit is GELUKT! De 'Schotland Property Tour' is geboren! Een 2-daagse vol met ervaren, proeven, ruiken. Voor starters in de UK-vastgoedmarkt en voor  ervaren vastgoedbeleggers . Ik laat je concreet panden zien, we hebben een strategiesessie en er is gelegenheid tot het stellen van al je vastgoedvragen. En er is nog veel meer!

Dus... wil jij beginnen, of juist verder bouwen, met vastgoed in Schotland? En wil je het je  zelf gaan ervaren? Ik help jou hiermee!

Jouw 2-daagse vastgoedavontuur start met...

Schotland Property Tour

1. De juiste kennis

Met genoeg kennis om je avontuur in Schotland te starten leg jij een stevige basis om je (eerste) pand aan te kopen.
Schotland Property Tour

2. Het warme netwerk

Tijdens de 2-daagse Schotland Prroperty Tour ontmoet je alvast een paar mensen die waardevol voor jou zullen zijn om je avontuur daadwerkelijk te starten of te vervolgen.
Schotland Property Tour

3. Je heldere strategie

Gedurende de 2-daagse kijk ik samen met jou wat de best passende strategie voor jou is. We kijken onder andere naar hoeveel je kunt investeren en ook welk type strategie het best bij jou, je situatie en je wensen past.

Schotland Property Tour

4. In actie komen

Zodra je terug bent van de Schotland Property Tour, hebben we nog even contact om te kijken of je zelf verder kunt. Of dat ik je verder kan begeleiden op het pad van investeren in vastgoed in de UK-Schotland.

Je krijgt direct een gevoel, een indruk van vastgoed in Schotland. In korte tijd heb je een schat aan informatie. Hierdoor kom je goed beslagen ten ijs. Voor je het weet, heb je je (eerste) renderende pand in Schotland! En kom je een stapje dichterbij je keuzevrijheid.

Vastgoed UK
Totale waarde: 663 EUR
Vandaag slechts: 497+btw

Schotland Property Tour

2 dagen vastgoed in Schotland. Ontdek het en ervaar het zelf.


Dit is wat je krijgt:

 • Actuele Projecten en Panden bezichtigen (197 EUR)
 • Strategiesessie (197 EUR)
 • Vragenuurtje (197 EUR)
 • Lunch op beide dagen
 • Diner op vrijdag
 • BONUS: Cashflowberekentool (47 EUR)
 • Je partner mag met je mee met 50% korting
Ja, dit wil ik 

Na de 2-daagse Schotland Property Tour weet je alles over... 

Vastgoed UK

Regio's

Welke gebieden zijn geschikte investeringsplekken? Welke kun je beter 'links' laten liggen?
Schotland Property Tour

Rendementen

Reken samen met mij uit welke rendementen realistisch zijn. 
Schotland Property Tour

Risico's

Geen rendement zonder het risico te kennen. Ik help jou de risico's in kaart te brengen.
Vastgoed UK

Contouren van je strategie

Zoveel mensen, zoveel wensen. Begin met het helder krijgen van je strategie - wat is je aanvangsbedrag om te investeren? Welk type strategie (BTL SH, SA, HMO) past bij jou en je situatie?

Schotland Property Tour

Actieplan

Met alleen een strategie ben je er nog niet. 

Je maakt een aanzet voor je actieplan. Wat ga je doen en wanneer? Zo ben je niks vergeten zodra je weer thuis bent.

Schotland Property Tour

Zelf aan de slag!

Nu is het zaak om je aan je actieplan te houden. Elke week een stap.

Vastgoed in Schotland is een laagdrempelige en avontuurlijke manier om je geld voor de lange termijn veilig te beleggen.

Cashflowing vastgoed en een team in Schotland zonder dat het jou veel tijd kost.

Investeren in cashflowing vastgoed is een manier om je geld veilig te beleggen voor op de lange termijn. Er zijn dit jaar minimaal 2 momenten om deel te nemen aan de 2 daagse Schotland Property Tour.  De tour is afgestemd op jouw kennis en ervaring. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je niet mee kunt komen of dat het te gemakkelijk voor je is. Als je Engels op een basic niveau begrijpt en spreekt, is dat ruim voldoende. Omdat wij met kleine groepen werken, is er maximaal aandacht voor jou en je vragen.


Mensen gaan mee op Schotland Property Tour vanwege de voordelen...

 • Je krijgt een duidelijk(er) beeld van het vastgoed in Schotland
 • 2 dagen richt je jouw volle aandacht op alles rondom vastgoed 
 • Je maakt een gedegen keuze of je hierna zelf verder wilt of dat je mijn hulp kunt gebruiken
 • Genieten van het 2-daagse avontuur van het ontdekken van vastgoed
 • Combineer deze 2 daagse Schotland Property Tour met je eigen (wandel)reis in Schotland. Er is genoeg te beleven! 

Zet vandaag jouw eerste stap naar vastgoed in de UK.

Klik hieronder en meld je aan!

Meld je aan

--- Meld je hieronder aan voor de Schotland Property Tour ---

De datum van de eerstvolgende tour is: 


**vr/za 6 en 7 oktober 2023**


Meld je vrijblijvend aan via onderstaand formulier. Je laat je gegevens achter en geef je voorkeuren aan. 

Ik neem zsm, doch binnen 2 werkdagen, contact met je op voor een korte intake. Daarna zal ik het vervolg aan je uitleggen en ontvang je tevens de factuur. 


Reis en verblijf is voor eigen rekening. Veel mensen combineren deze 2-daagse met hun eigen reis of vakantie.


LET OP: er is telkens een beperkt aantal plekken en vol=vol. Om jou de maximale aandacht te kunnen even, werk ik met kleine groepen.