Ben jij een ervaren belegger in Brits vastgoed?

Vastgoed in Schotland

Heb jij al vastgoed in de UK, bijvoorbeeld in Engeland, Wales? En wil je je horizon verbreden? Heb je dan wel eens gedacht aan Schotland? Wellicht wil je je portfolio uitbreiden met vastgoed in Schotland. 


Ik kan me voorstellen dat je in dat geval een coachtraject van een jaar misschien wat veel, te zwaar, niet nodig vindt. Je bent immers geen starter in de UK meer. 


Daarom heb ik iets gaafs, vers van de pers. En op veler verzoek natuurlijk :-) Het Vastgoed Pro Package.


Vastgoed Pro Package houdt in:

  • Ik introduceer jou bij mijn gehele zakelijke en in 10 jaar zorgvuldig opgebouwde netwerk in Schotland - dit zijn alle voor jou relevante partijen (zoals belastingadviseur, sourcers, solicitors, letting agents, builders, insurance broker, mortgage broker, accountancypartijen)
  • Samen maken we jouw specifieke BTL-, SH (Social Housing) of SA (serviced accommodation)-wensen kenbaar aan de sourcers, waarna zij vrijblijvend voor jou gaan zoeken en jou de panden binnen dit profiel aanbieden

--> Voor het Vastgoed Pro Package investeer je eenmalig €4.997+btw (als je een Nederlands bedrijf hebt, is de factuur waarschijnlijk op te voeren als zakelijke kosten - vraag het je accountant)


Daarnaast, per pand:

  • We screenen samen met jou, in een call van 30 minuten, het aangeboden pand.  Jij beslist natuurlijk of je wel of niet aankoopt

  • Ik loop met jou door de details en bijzonderheden van het pand en de omgeving

  • Ik kijk met je mee naar de praktische zaken die geregeld moeten worden - dit is vooral voor de eerste deals belangrijk (wist je bijvoorbeeld dat als je een leegstaand pand koopt, je te maken kunt hebben met hoge lokale belastingen?)

  • Ik ben je Nederlandse vraagbaak gedurende het proces - gebruik mijn uitgebreide kennis en ervaring

  • Op basis van no cure, no pay. Beslis je om het pand niet aan te kopen? Dan breng ik je niets in rekening

  • Heb je via deze constructie 3 panden aangeschaft? Daarna betaal je mij geen fee meer. Je hebt inmiddels je netwerk en je eigen kennis en ervaring in Schotland tot je beschikking. Bovendien zijn we elkaar niet direct uit het oog verloren.

-->> voor mijn dienstverlening investeer je per pand €497+btw. Tot een maximum van drie panden. Vanaf je vierde pand kijk ik kosteloos met je mee. Een jaar lang.

Past het Vastgoed Pro Package bij jou?

Maak een afspraak en we kijken naar de mogelijkheden

Plan direct een call met mij in


Informeren kan altijd toch? Je hebt niets te verliezen ;-)