Ben jij een ervaren belegger in vastgoed?

Vastgoed in Schotland

Heb jij al cashflowing vastgoed in Nederland of elders? En wil je je horizon verbreden? Heb je dan wel eens gedacht aan Schotland? Maar je kent de markt daar nog nauwelijks? Wellicht wil je je portfolio uitbreiden met vastgoed in Schotland. 


Ik kan me voorstellen dat je in dat geval een coachtraject van een jaar misschien wat veel, te zwaar, niet nodig vindt. Je bent immers geen starter meer. 


Daarom heb ik iets gaafs, vers van de pers. En op veler verzoek natuurlijk :-) Het Vastgoed Pro Package.


Vastgoed Pro Package houdt in:

  • Ik introduceer jou bij mijn gehele zakelijke en in 8 jaar zorgvuldig opgebouwde netwerk in Schotland - dit zijn alle voor jou relevante partijen (zoals sourcers, solicitors, letting agents, builders, insurance broker, mortgage broker, accountant)
  • Ook daarna ontvang je van mij alle updates van dit netwerk, zoals nieuwe partijen en ook partijen die van mijn lijstje zijn afgevallen

  • Samen maken we jouw specifieke BTL- of SA (serviced accommodation)-wensen kenbaar aan de sourcers, waarna zij vrijblijvend voor jou gaan zoeken en jou de panden binnen dit profiel aanbieden

--> Hiervoor betaal je mij een eenmalige fee van €2.997+btw


Daarnaast, per pand:

  • We screenen samen met jou, in een call van 30 minuten, het aangeboden pand.  Jij beslist natuurlijk of je wel of niet aankoopt

  • Ik loop met jou door de details en bijzonderheden van het pand en de omgeving

  • Ik kijk met je mee naar de praktische zaken die geregeld moeten worden - dit is vooral voor de eerste deals belangrijk (wist je bijvoorbeeld dat als je een leegstaand pand koopt, je te maken kunt hebben met hoge lokale belastingen?)

  • Ik ben je Nederlandse vraagbaak gedurende het proces - gebruik mijn uitgebreide kennis en ervaring

  • Op basis van no cure, no pay. Beslis je om het pand niet aan te kopen? Dan breng ik je niets in rekening

  • Heb je via deze constructie 3 panden aangeschaft? Daarna betaal je mij geen fee meer. Je hebt inmiddels je netwerk en je eigen kennis en ervaring in Schotland tot je beschikking. Bovendien zijn we elkaar niet direct uit het oog verloren.

-->> hiervoor betaal je mij €497+btw per pand. Tot een maximum van drie panden. Vanaf je vierde pand kijk ik kosteloos met je mee.

Past het Vastgoed Pro Package bij jou?

Maak een afspraak en we kijken naar de mogelijkheden

Plan direct een korte call over Schotland in


Informeren kan altijd toch? Je hebt niets te verliezen ;-)