Je beste keuze! Met dit traject krijg je:


 • Intensieve 1 op 1 coaching. We spreken elkaar 3 maanden lang elke week live, via de telefoon of met Zoom.
 • Je krijg altijd 'huiswerk' zodat je concreet aan het volgende specifieke onderdeel gaat werken.
 • Ik houd jou accountable.
 • Je gaat vanaf de start in de actiemodus. Afhankelijk van de fase van jou en je bedrijf, volgen we de elementen van mijn '9 elementen om je bedrijf te laten groeien'. Deze elementen hangen als puzzelstukjes met elkaar samen. Deze elementen zijn: Reflectie, Zielsmissie, Geldmindset, Focus, Klant, Product, Marketing, Verkopen en Opschalen. Een focus op deze elementen en wat je op dit moment te doen hebt, zullen jou absoluut helpen met de groei die jij wenst.
 • Soms moedig ik je juist aan om tijdelijk op de rem te gaan en wat meer rust in te bouwen. Ik merk aan mijn klanten dat een tijd van reflectie nodig kan zijn om daarna meer in balans en in volle vaart verder te kunnen.
 • Ik werk met diverse werkvormen en de meest voorkomende is dat ik regelmatig een bedrijfsopstelling met je doe.
 • Voordat we starten ontvangen je een bevestigingsmail van me, net als het intakeformulier en de factuur. Bij onze eerste afspraak heb ik de opdracht tot dienstverlening en mijn algemene voorwaarden mee.
'Taking action is the key to success'
sessie met Saskia

Dit traject wordt het meest gekozen. De resultaten van dit traject zijn onder andere:

Jouw winst is gestegen.

Een werkende strategie, jouw proces van marketing en klanten aantrekken is kraakhelder en jij weet op een natuurlijke manier die verkoop te realiseren.

Klanten werken super graag met jou.

Jij maakt heldere keuzes en zet jezelf steviger neer. Potentiële klanten merken dat en houden jou meer dan ooit in de gaten. Ze gaan vaker het gesprek met je aan.

Bel mij. 

Ja, ik kies voor dit traject.
 • [gravityform id="12" title="true" description="true"]

  Wat anderen zeggen...

  These slides will be slide-able on the live version of your page!

  "Ik heb duidelijker wie precies mijn klanten zijn"

  Ik heb jouw begeleiding van de opstelling voor mijn bedrijf als heel positief ervaren. Je weet direct persoonlijk contact te maken, waardoor ik me uitgenodigd voelde aan het werk te gaan en me te openen. Je bent helder in je communicatie en schroomt niet sommige vragen meermaals te stellen als het antwoord nog uitgebleven is. Dat hielp, want sommige antwoorden had ik niet meteen.

  Leuk hoe een half uurtje ook precies genoeg bleek te zijn en sowieso hou ik erg van deze werkvorm. Met veel plezier samen gewerkt!

  De opstelling heeft mij opgeleverd dat helder werd dat ik de waarde van mijn begeleiding beter kan overbrengen als ik duidelijker heb wie precies mijn klanten zijn en wat ik voor hen kan doen. Ik heb dit de dagen daarna in mij door laten werken en heb van daaruit een concreet aanbod ontwikkeld, aan de hand van concrete vragen die mijn klanten hebben. Daarbij stroomde de inspiratie en het werkplezier als vanzelf!

  Ik heb nog verdere stappen te zetten in het verhelderen van mijn aanbod, maar dit was zeker een stap de goeie richting uit. Heel erg bedankt daarvoor Saskia.

  Renee Hoogen - ziezozijn.nl

 • 'Hulp op weg naar mijn onderneming'

  Jouw bijdrage in mijn proces heeft impact. Door de opstelling heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen proces. Dat vind ik heel waardevol omdat het mij helpt op mijn weg naar mijn eigen onderneming Creawijz. Jij stelt de goede vragen en vraagt ook op een hele fijne manier door. Dit heeft geholpen om tot de kern te komen waardoor ik bij elke stap weer de kracht voel van het ‘waarom’! Door meer inzicht te krijgen in mijn eigen proces ben ik beter in staat om de juiste stappen te zetten en heb ik helder waar mijn eigen ‘werk’ zit. Ik raad jouw werkwijze voor elke (startende) ondernemer aan omdat jij met liefde en zachtheid op een professionele manier inzicht weet te geven in de persoon achter de onderneming.

  Patricia van der Nat - Creawijz

 • Miranda Kalksma - startmoment.nl

  k heb jouw coaching als erg prettig ervaren. De wijze waarop jij mij 'volgde' en mijn pad liet kiezen was erg fijn. Zo behield ik het eigenaarschap, wat voor mij persoonlijk heel belangrijk is. Je prikkelde mij, bracht mij aan het twijfelen. Het twijfelen was tweeledig, enerzijds om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en anderzijds om bevestiging bij mijzelf te ontdekken dat de route en bepaalde keuzes goed heb gemaakt. Het traject was gericht op ondernemen, maar ik merk dat ik ook weer een stuk gegroeid ben als mens. Op het praktische gedeelte was je enorm flexibel en dat was voor mij echt een groot pluspunt. Je hield rekening met wat er bij mij op het pad kwam en dacht met mij mee.

  Ik heb veel geleerd over mijzelf en de valkuilen, obstakels en innerlijke saboteurs die ik in het ondernemen tegenkwam. Ik wist dat ik die valkuilen, obstakels en saboteurs zelf in stand hield, maar het loslaten was in dit traject een belangrijke stap. Als zichtbare resultaten heb ik in mijn bedrijfsvoering een aantal veranderingen doorgevoerd, wat heel spannend was, maar wat wel zorgt voor rust en recht doet aan de waarde die ik heb te bieden. Ik merk als zelf dat ik beter mijn grenzen aan geef en ook nee kan zeggen, zonder enige twijfel of chroom. En dat is zo waardevol.

  Op het punt van waar ik nu sta, gaan de afgelopen maanden nog zeker doorwerken. Bij dit deel van het ondernemen is het belangrijk en fijn om een coach te hebben en die had ik zeker gevonden in jou. 

  Miranda Kalksma - Startmoment

 • Monique - zomer 2019

  Saskia is vrouw met een energie die aanstekelijk werkt. Ze werkt organisch en volgt daarbij haar gevoel. Dit paste mij. Ook de systemische coaching was nuttig. Saskia was voor mij een stok achter de deur- nu gewoon de koe bij de horens pakken....dat stelde ik uit. Het meest ben ik geholpen geweest in de fase dat ik mijn product een waarde moest geven, er een prijskaartje aan moest hangen. Dit proces heeft innerlijk wat bewogen uiteraard en meerdere facetten aan het licht gebracht. Niet meer uurtje factuurtje denken, maar ook durven vragen om een ruil voor je inspanning, zien van het rendement voor je klant en voelen wat de waarde daarvan is. Toen kwam het gevoel van vreugde over mijn product, mijn bijdrage en voelde ik vanzelf welke prijs ik wilde hanteren. En daardoor kan ik hem makkelijk uitspreken, wat het is een absolute win-win situatie.
  Monique