De Startversneller. Juist nu.

€1.000 subsidie voor Ondernemers in Gelderland en Overijssel

Jennifer de Jonge

Kijk en luister naar mijn Startversneller-klant Jennifer de Jonge -

…klik op de afbeelding en daarna op de video…

Kijk wat ik voor jou kan doen

Voor Ondernemers uit Gelderland en Overijssel

  • Voor de Startversneller mag je maximaal 5 jaar ingeschreven zijn bij de KvK;
  • De Startversneller is alleen bedoeld voor fulltime ondernemers;
  • Die graag willen groeien naar hun volgende niveau van ondernemerschap. Je leert groeikansen zien en meer winst genereren met je bedrijf.

Zet mij in als jouw businesscoach

  • Ik ben geselecteerd & gekwalificeerd voor de Startversneller als logische opvolger van IkStartSmart;
  • In ruim 12 jaar zijn honderden ondernemers gegroeid door mijn coaching
  • Kijk hoe ik je help met het geven van jouw MOOISTE aanbod aan jouw LEUKSTE klanten en waar je GOED voor wordt betaald.

Voucher tot €1.000 te besteden aan coaching

  • Via de Startversneller wordt maximaal 80% vergoed tot zelfs €1.000;
  • Er is altijd een contract tussen jou en mij als businesscoach;
  • Als je voor businesscoaching bij de Startversneller in aanmerking komt, kun je als extra een trainingsvoucher krijgen met eveneens €1.000 korting.

Waarom zou je Saskia als Businesscoach moeten kiezen?

Businesscoach in Apeldoorn sinds 2007

Ik heb letterlijk honderden ondernemers gecoacht. Zodra ik een ondernemer spreek, weet ik snel waar de bottleneck zit en wat de ondernemer kan doen om naar het volgende niveau te gaan. Sinds 2013 heb ik ook een bedrijf in Engeland waarbij ik investeer in vastgoed. Ik combineer al mijn inzichten, kennis en ervaring graag met jou.

Jarenlang businesscoach bij IkStartSmart voor Gelderland en Overijssel

Vele ondernemers hebben via mijn businesscoaching hun marketing & acquisitie steviger neergezet. Ze zijn veel zichtbaarder. Ze zijn toppers in sales geworden. Ze werken veel vaker vanuit hun zielsmissie en hebben hun grootste geldblokkades opgeruimd. Bedrijfsopstellingen, begeleid door mij, helpen hier enorm bij. Ik ben door Phoenix gecertificeerd in systemisch werken.

Wat zeggen mijn klanten?

"Ik kreeg het duwtje dat ik nodig had. Saskia heb ik ervaren als een betrokken en kundig coach, die als sparringspartner en klankbord me op een positieve manier wist uit te dagen, te informeren en begeleiden. Ze hielp me naar buiten te treden en gaf me net dat extra zetje om te gaan doen (ipv in ideeën en plannen te blijven hangen)"! - Wilma, yogadocent


"Ik heb een volle dag intensief met Saskia aan mijn bedrijf mogen werken. Het was fijn om de kennis en de rust van Saskia te ervaren en aan de hand van het 9-stappen model mijn bedrijf onder de loep te nemen" - Marieke, jobcoach

9 elementen voor groei

9 elementen voor de groei van jouw bedrijf, daar werk ik mee

Laat mij je helpen bij je transformatie naar het volgende niveau van jouw bedrijf. Ga ook voor de overvloed in je leven. Ondernemerschap is daar een heel mooi voertuig voor. Ik heb '9 elementen om jou en je bedrijf te laten groeien' ontwikkeld (e-book al gedownload)? Daarmee gaan we 'van binnen naar buiten'. Ik ben ervan overtuigd dat je eerst contact moet maken met je zielsmissie, voordat je volop inzet op je marketing. Het werkt zelfs andersom: zodra je innerlijke basis stevig is (je zielsmissie en je geldmindset), is je acquisitie, marketing en sales een stuk eenvoudiger.

BusinessCoaching & Slimme Investeringen. In jezelf en in je bedrijf.

Ik ben geen doorsnee business coach. Ik ben gericht op de ondernemer die in actie durft te komen. Die wil werken vanuit zielsmissie en een positieve geldmindset. Dat betekent dat ik 3 maanden intensief met je werk en dat daar een bepaalde investering bij hoort.

Ik kom graag met je in contact als je vrouw bent, een dienstverlener bent (zoals coach, trainer of consultant) en al omzet draait.

Op dit moment ben je niet tevreden met je winst. Je weet dat er meer uit te halen valt maar je vraagt je af wat je moet doen om dat volgende niveau te bereiken.

Ik help jou met het geven van jouw MOOISTE aanbod voor jouw LEUKSTE klant zodat je daar GOED voor wordt betaald.

Elke investering die jij doet in jezelf en in je bedrijf, verdien je minimaal verdubbeld terug. Daar gaan we voor!

Maak alvast kennis met mij en vraag een gratis GroeiScan aan. Online.

Ga naar de speciale pagina en meld je aan. Ik beloof je dat je 3 interessante tips gaat ontvangen.

"Het coachingstraject bij Saskia heeft mij veel opgeleverd. Mijn zelfvertrouwen in mijn ondernemerschap is gegroeid dankzij Saskia. Zij heeft mij geholpen om mijn doelen helder voor ogen te krijgen en er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.  Door te werken aan een goede balans tussen werk en privé heb ik meer ruimte gekregen om datgene te doen waar ik echt goed in ben en waar ik ook blij van word: interviewen en het schrijven van artikelen" - Elisabeth van Horen

Let op: Er zijn maximaal 1500 vouchers beschikbaar.