arrow_drop_up arrow_drop_down

De Startversneller

€1.000 subsidie voor Ondernemers in Gelderland en Overijssel

Voor Ondernemers uit Gelderland en Overijssel

  • Voor de Startversneller mag je maximaal 5 jaar ingeschreven zijn bij de KvK;
  • De Startversneller is alleen bedoeld voor fulltime ondernemers;
  • Die graag willen groeien naar hun volgende niveau van ondernemerschap. Je leert groeikansen zien en meer winst genereren met je bedrijf.

Zet mij in als jouw businesscoach

  • Ik ben geselecteerd & gekwalificeerd voor de Startversneller als logische opvolger van IkStartSmart;
  • In ruim 10 jaar zijn honderden ondernemers gegroeid door mijn coaching
  • Zie hoe ik je help met het geven van jouw MOOISTE aanbod aan jouw LEUKSTE klanten en waar je GOED voor wordt betaald.

Voucher tot €1.000 te besteden aan coaching

  • Via de Startversneller wordt maximaal 80% vergoed tot zelfs €1.000;
  • Er is altijd een contract tussen jou en mij als businesscoach;
  • Als je voor businesscoaching bij de Startversneller in aanmerking komt, kun je ook een beroep doen op trainingsvouchers (met eveneens €1.000 korting).

Waarom zou je Saskia als Businesscoach moeten kiezen?

Ruim 10 jaar ervaring als high level businesscoach

Ik heb letterlijk honderden ondernemers gecoacht. Zodra ik een ondernemer spreek, weet ik snel waar de bottleneck zit en wat de ondernemer kan doen om naar het volgende niveau te gaan. Sinds 2013 heb ik ook een bedrijf in Engeland waarbij ik investeer in vastgoed. Ik combineer al mijn inzichten, kennis en ervaring graag met jou.

Jarenlang businesscoach bij IkStartSmart voor Gelderland en Overijssel

Vele ondernemers hebben via mijn businesscoaching hun marketing & acquisitie steviger neergezet. Ze zijn veel zichtbaarder. Ze zijn toppers in sales geworden. Ze werken veel vaker vanuit hun zielsmissie en hebben hun grootste geldblokkades opgeruimd. Bedrijfsopstellingen, begeleid door mij, helpen hier enorm bij.

Ik word ook blij van Jouw Groei

Elke keer weer geniet ik mee met de successen van ondernemers. Zoveel verhalen, zoveel achtergronden, en tot is er één ding wat ons bindt en dat is ondernemer zijn. Dat schept een band waarbij we elkaar steeds weer versterken. Ik blijf me graag ontwikkelen en daar profiteer jij van mee. Op dit moment ben ik actief in het opzetten van funnels en als voormalig 'ICT-nerd' verlies ik me er wel eens in ;-) Als mijn klant lift je altijd mee op mijn kennis en ervaring.

9 elementen voor de groei van jouw bedrijf, daar werk ik mee

Laat mij je helpen bij je transformatie naar het volgende niveau van jouw bedrijf. Ga ook voor de overvloed in je leven. Ondernemerschap is daar een heel mooi voertuig voor. Ik werk met mijn framework '9 elementen om je bedrijf te laten groeien'. Daarmee gaan we 'van binnen naar buiten'. Ik ben ervan overtuigd dat je eerst contact moet maken met je zielsmissie, voordat je volop inzet op je marketing. Het werkt zelfs andersom: zodra je innerlijke basis stevig is (je zielsmissie en je geldmindset), is je acquisitie, marketing en sales een stuk eenvoudiger.

High End Coaching & Slimme Investeringen. In jezelf en in je bedrijf.

Ik ben geen doorsnee coach. Ik ben gericht op de ondernemer die in actie durft te komen. En die wil werken vanuit zielsmissie en een positieve geldmindset. Dat betekent dat ik 4 maanden intensief met je werk en dat daar een bepaalde investering bij hoort.

Ik kom graag met je in contact als je vrouw bent, al een aanbod en klanten hebt en op dit moment niet tevreden bent met je winst. Je weet dat er meer uit te halen valt maar je vraagt je af wat je moet doen om dat volgende niveau te bereiken. Ik help jou met het geven van jouw MOOISTE aanbod voor jouw LEUKSTE klant zodat je daar GOED voor wordt betaald.

Elke investering die jij doet in jezelf en in je bedrijf, verdien je minimaal verdubbeld terug. Daar gaan we voor :-)

Maak alvast kennis met mij en vraag een gratis bedrijfsopstelling op afstand aan.

Ga naar de speciale pagina en meld je aan. Het kost je niks, alleen een half uur van je tijd. Vergeet je echter niet ook bij de Startversneller aan te melden!

Let op: Er zijn maximaal 1500 vouchers beschikbaar.

We use cookies