arrow_drop_up arrow_drop_down

Werk met Saskia

Ik help jou met de volgende groeistap van jouw bedrijf. Zodat jij vanuit je heldere missie je mooiste aanbod aan je leukste klanten geeft. En daar word je goed voor betaald.

Begin hier

Leid jij het leven dat je graag wilt hebben?

Iedere vrouw verdient het om vol in overvloed te leven. Niet alleen op financieel vlak, vooral ook in gezondheid en geluk die je ervaart in jezelf en met de mensen om je heen.

Als je vanuit je zielsmissie leeft en werkt, wordt de wereld een stukje mooier. Neem daarbij een positieve geldmindset, een heldere focus en een stevige marketingstrategie.

Mensen kennen mij sinds 2007 als businesscoach en daarnaast werkend als vastgoedinvesteerder in Engeland. Vanuit deze basis ben ik een blije ondernemer :-) en dat gun ik jou ook. Ik ken geen andere businesscoach die ook succesvol is in geld verdienen met vastgoed.

Terug naar jou ;-) Niet alles tegelijk! Laten we starten met het kijken naar opschalingsmogelijkheden van jouw bedrijf. En die zijn er altijd. Ik inspireer je graag met al mijn kennis, ervaring en inzichten, zodat ook jij de winst en de overvloed creëert die je zo graag ziet. Je komt zo ruim in je financiën te zitten, dat je steeds weer in jezelf en in je bedrijf blijft investeren. En je omgeving geniet natuurlijk met jou mee.

Hoe werk ik?

✔ Ik heb een warme en directe benadering;

✔ In een 1 op 1 gesprekje komen we er snel achter of ik je echt kan helpen en waarmee;

✔ Ik werk in mijn coaching en training met gulheid. Dat betekent dat ik er gedurende een traject, helemaal voor je ben zonder limiet op het delen van mijn kennis, ervaring en inzichten.

✔ Zodra je met mij gaat werken, gaat het niet alleen over je bedrijf. De groei van jouw bedrijf en jouw persoonlijke groei gaan wat mij betreft hand in hand.

✔ Ik help je met het doen van concrete acties en spreek je aan op het behalen van jouw succes. Ik houd je accountable.

✔ ik werk graag met bedrijfsopstellingen. Mijn klanten zijn blij met de kracht en de eenvoud die hiervan uitgaat.

✔ Succesvol met je bedrijf zijn, betekent een helder verdienmodel hebben met een kloppende marketingstrategie. Regelmatig komt mijn ICT-achtergrond naar voren en deel ik mijn enthousiasme over online marketing zoals e-mailmarketing en funnels bouwen. Ik neem je hier graag in mee.

✔ Ik help je niet alleen met het 'grote plaatje' van jouw bedrijf, juist ook de details zijn belangrijk.

✔ Ik werk 'van binnen naar buiten' en 'van buiten naar binnen'.

✔ Jouw zichtbaarheid als ondernemer is onontbeerlijk. Ik leer je hoe jouw klanten jou beter onthouden en steeds weer bij je aanbod terugkomen.

✔ Onze reis samen gaat niet over mij. Het gaat over jou. Ik help je om meer succesvol te zijn dan ooit en te doen waar jij van houdt. Jouw succes is mijn succes!

Ja, laten we samenwerken
Jolanda ter Maten

Saskia heeft mij enorm goed geholpen om het fundament onder mijn business te bouwen. Dankzij haar gestructureerde en overzichtelijke manier van werken, heb ik nu een goede basis om mijn business verder uit te bouwen.

Jolanda ter Maten -https://jolandatermaten.com

Klaar voor de start?

Begin hier

Wat mijn klanten zeggen..

Persoonlijke aanpak.

Ik was enorm onder de indruk van de manier waarop Saskia afstemde op de situatie en op mij. Geen een moment had ik het gevoel dat zij vanuit een 'prefab' model aan het werk was.. Ze werkte continue close met mij en zonder moeite schakelde ze tussen een helder ondernemersgesprek en een zeer persoonlijke aanpak. In elk gebied kon ik haar expertise voelen. Heel bijzonder en voor mij een unieke ervaring.

Rudolf - Gitaarwinkel in Amsterdam

Ik kreeg het duwtje dat ik nodig had.

Ik heb Saskia als 'dichtbij' en ervaren coach ervaren, samenwerken op een positieve manier, mij te inspireren en me te helpen. Ze hielp me ook met zichtbaar worden en gaf me dat extra duwtje om in actie te komen in plaats van te blijven nadenken over al mijn ideeën en plannen.

Wilma - Yogadocent

Ik kreeg help om nu actie te ondernemen.

Ik had contact met Saskia via Skype. We deelden onze ideeën over ondernemer zijn en investeren. Ze dook dieper in mijn 'niet in actie komen'. Als resultaat van ons gesprek heb ik eindelijk mijn e-book afgerond en ik ben er heel blij mee. Ik kan mijn doelgroep nu veel beter dan ooit bereiken en ondersteunen. Altijd AAN mijn business werken in plaats van teveel IN. Dat heeft Saskia mij ook geleerd. Enorm veel dank!

Rudy - Social Media Doctor

Ik werd financieel stabiel.

Toen ik bij Saskia kwam, wilde ik financieel stabieler worden. Mijn inkomen was erg instabiel op dat moment. Voor mij was het even wennen, om met iemand over mijn financiële situatie te praten. Het is lange tijd een taboe onderwerp voor me geweest. Saskia inspireerde me om toch gewoon over geld te praten. Ze bouwt gemakkelijk vertrouwen met je op en dat heeft alles met haar manier van coachen te maken. Saskia luistert eerst, stelt vragen waar je over na moet denken. Daarna zochten we samen naar een oplossing die goed bij mij paste. Als resultaat van de coaching met Saskia voel ik me nu een stuk sterker en meer gefocussed. Ze heeft me echt goed geholpen op mijn pad naar financiële vrijheid.

Martha Pelkman - drspee.nl

Wanneer starten we?

Opfrissing

Intensief

1.249

In euro's. Plus Btw.

3 uitgebreide sessies met alle aandacht voor jou en je bedrijf. 

Met een helder doel voor ogen behaal jij je resultaat.


Klanten kopen dit ook als opfrissing na een traject.

Meest gekozen

Traject-Basis

In 3 maanden tijd bouw je aan een helder resultaat met jouw bedrijf. 


Wil jij:

  • Het aantal klanten verdubbelen? 
  • Je aanbod aanscherpen en je prijs verhogen?
  •  Of ben je toe aan opschalen en ben je op zoek naar de juiste route? 


Ik help je met een aangescherpte focus en een heldere strategie.


Het ultieme doel? Verhoog je winst en vergroot je vrijheid!


Ik houd je maximaal accountable.

Exclusief

Traject-Uitgebreid

In 3 maanden tijd bouw je aan een helder resultaat met jouw bedrijf. 


In dit traject krijg je alles wat ook in het traject-basis zit


PLUS


bovendien:


  • Alle hulp bij het ontwerpen van jouw eerste draaiende funnel
  • Inclusief de bijbehorende strategie, de tools, het marketingplan.
Ik gebruik cookies