Laat mij jou helpen

Ik help jou met de volgende groeistap van jouw bedrijf. Zodat jij vanuit je heldere missie je mooiste aanbod aan je leukste klanten geeft. En daar word je goed voor betaald.

Begin hier

Groei is meer omzet, impact en vrijheid. Overvloed!

Iedere vrouw verdient het om vol in overvloed te leven.


Niet alleen op financieel vlak, vooral ook in gezondheid en geluk die je ervaart in jezelf en met de mensen om je heen.


Als je vanuit je zielsmissie leeft en werkt, wordt de wereld een stukje mooier, dat is mijn overtuiging. Neem daarbij een positieve geldmindset, een heldere focus en een stevige marketingstrategie zodat je klaar bent voor de toekomst.


Mensen kennen mij sinds 2007 als businesscoach en daarnaast werkend als vastgoedinvesteerder in Engeland. Vanuit deze basis ben ik een blije ondernemer :-) en dat gun ik jou ook. Ik ken geen andere businesscoach die ook succesvol is in geld verdienen met vastgoed.


Terug naar jou ;-) Niet alles tegelijk! Laten we starten met het kijken naar opschalingsmogelijkheden van jouw bedrijf. En die zijn er altijd.


Ik inspireer je graag met mijn kennis, ervaring en inzichten. Zodat ook jij de winst verkrijgt die je wenst, met (liefst meer) impact op anderen en in de vrijheid die jou lief is.

Hoe werk ik?

✔ Ik heb een warme en directe benadering;

✔ In een 1 op 1 gesprekje komen we er snel achter of ik je echt kan helpen en waarmee;

✔ Ik werk in mijn coaching en training met gulheid. Dat betekent dat ik er gedurende een traject, helemaal voor je ben zonder limiet op het delen van mijn kennis, ervaring en inzichten.

✔ Zodra je met mij gaat werken, gaat het niet alleen over je bedrijf. De groei van jouw bedrijf en jouw persoonlijke groei gaan wat mij betreft hand in hand.

✔ Ik help je met het doen van concrete acties en spreek je aan op het behalen van jouw succes. Ik houd je accountable.

✔ ik werk graag met bedrijfsopstellingen. Mijn klanten zijn blij met de kracht en de eenvoud die hiervan uitgaat.

✔ Succesvol met je bedrijf zijn, betekent een helder verdienmodel hebben met een kloppende marketingstrategie. Regelmatig komt mijn ICT-achtergrond naar voren en deel ik mijn enthousiasme over online marketing zoals e-mailmarketing en funnels bouwen. Ik neem je hier graag in mee.

✔ Ik help je niet alleen met het 'grote plaatje' van jouw bedrijf, juist ook de details zijn belangrijk.

✔ Ik werk 'van binnen naar buiten' en 'van buiten naar binnen'.

✔ Jouw zichtbaarheid als ondernemer is onontbeerlijk. Ik leer je hoe jouw klanten jou beter onthouden en steeds weer bij je aanbod terugkomen.

✔ Onze reis samen gaat niet over mij. Het gaat over jou. Ik help je om meer succesvol te zijn dan ooit en te doen waar jij van houdt. Jouw succes is mijn succes!

Ja, laten we kijken of we een klik hebben.
Jolanda ter Maten

Saskia heeft mij enorm goed geholpen om het fundament onder mijn business te bouwen. Dankzij haar gestructureerde en overzichtelijke manier van werken, heb ik nu een goede basis om mijn business verder uit te bouwen.

Jolanda ter Maten - EU Adviseur, blockchain, artificial Intelligence

Klaar voor de start?

Begin hier

Wat mijn klanten zeggen..

Persoonlijke aanpak.

Ik was enorm onder de indruk van de manier waarop Saskia afstemde op de situatie en op mij. Geen een moment had ik het gevoel dat zij vanuit een 'prefab' model aan het werk was.. Ze werkte continue close met mij en zonder moeite schakelde ze tussen een helder ondernemersgesprek en een zeer persoonlijke aanpak. In elk gebied kon ik haar expertise voelen. Heel bijzonder en voor mij een unieke ervaring.

Rudolf - Gitaarwinkel in Amsterdam

Ik kreeg het duwtje dat ik nodig had.

Ik heb Saskia als 'dichtbij' en ervaren coach ervaren, samenwerken op een positieve manier, mij te inspireren en me te helpen. Ze hielp me ook met zichtbaar worden en gaf me dat extra duwtje om in actie te komen in plaats van te blijven nadenken over al mijn ideeën en plannen.

Wilma - Yogadocent

Ik kreeg help om nu actie te ondernemen.

Ik had contact met Saskia via Skype. We deelden onze ideeën over ondernemer zijn en investeren. Ze dook dieper in mijn 'niet in actie komen'. Als resultaat van ons gesprek heb ik eindelijk mijn e-book afgerond en ik ben er heel blij mee. Ik kan mijn doelgroep nu veel beter dan ooit bereiken en ondersteunen. Altijd AAN mijn business werken in plaats van teveel IN. Dat heeft Saskia mij ook geleerd. Enorm veel dank!

Rudy - Social Media Doctor

Ik werd financieel stabiel.

Toen ik bij Saskia kwam, wilde ik financieel stabieler worden. Mijn inkomen was erg instabiel op dat moment. Voor mij was het even wennen, om met iemand over mijn financiële situatie te praten. Het is lange tijd een taboe onderwerp voor me geweest. Saskia inspireerde me om toch gewoon over geld te praten. Ze bouwt gemakkelijk vertrouwen met je op en dat heeft alles met haar manier van coachen te maken. Saskia luistert eerst, stelt vragen waar je over na moet denken. Daarna zochten we samen naar een oplossing die goed bij mij paste. Als resultaat van de coaching met Saskia voel ik me nu een stuk sterker en meer gefocussed. Ze heeft me echt goed geholpen op mijn pad naar financiële vrijheid.

Martha Pelkman - drspee.nl

Wat zijn de opties?

Opfrissing

Intensief

1.249

In euro's. Plus Btw.

Een volledig verzorgde VIP-dag met alle aandacht voor jou en je bedrijf. 

Je gaat naar huis met een concreet, vooraf bepaald realistisch resultaat.


Mijn klanten kopen dit ook als opfrissing nadat ze een traject bij mij hebben afgerond.

Meest gekozen

Traject 3 maanden

In 3 maanden tijd bouw een helder resultaat met jouw bedrijf. 


Wil jij:

  • Je strategie neerzetten of aanscherpen?
  • Beter worden in verkopen?
  • Je bedrijf opschalen?


Ik help je met bedenken & uitvoeren!


Leg een stevige basis met de winst én de vrijheid die jij voor ogen hebt.


Ik houd je maximaal accountable.


Je investering? 4 cijfers.

Exclusief

Traject 12 maanden

In 12 maanden tijd bouw je flink aan een compleet en helder resultaat met jouw bedrijf. 


  • Een jaar lang werk je aan jouw businessdoel. Is dat bijvoorbeeld je eerste €100.000 jaaromzet behalen?
  • Je verdienmodel aangescherpt
  • (Opnieuw) je gehele businessstrategie bepaald
  • Ruimte om het uitgevoerd te krijgen met mijals jouw coach en vraagbaak
  • Focus en Actie
  • Rust en bezinning tussendoor
  • Ik houd jou maximaal accountable om de resultaten te behalen die jij wenst.


Je investering? 5 cijfers.

Brenda Harbers

Tijdens het coaching traject dat ik heb doorlopen bij Saskia heb ik enorm veel stappen kunnen zetten. Saskia is een zeer ervaren coach die je vanaf jouw eigen startpunt stimuleert en motiveert om je onderneming succesvol uit of op te bouwen. Ik zou iedereen die een business coach zoekt aanraden om met Saskia in gesprek te gaan.

Brenda Harbers - Z39 Coaching
Belinda Blikman

Belinda Blikman

Mollis et Vitale

In je kracht

Saskia coacht vanuit vertrouwen, luistert naar wat je nodig hebt en zet je in je kracht om stappen te maken als startend ondernemer.
arrow_drop_up arrow_drop_down