arrow_drop_up arrow_drop_down

Werk met Saskia

Ik help jou, ondernemende vrouw, met de volgende groeistap van jouw bedrijf. Zodat jij je mooiste aanbod aan je leukste klanten geeft en daar goed voor wordt betaald.

Begin hier

Leid jij het leven dat je graag wilt hebben?

Iedere vrouw verdient het om vol in overvloed te leven. Niet alleen op financieel vlak, vooral ook in gezondheid en geluk die je ervaart in jezelf en met de mensen om je heen.

Als je vanuit je zielsmissie leeft en werkt, wordt de wereld een stukje mooier. Neem daarbij een positieve geldmindset, een heldere focus en een stevige marketingstrategie.

Mensen kennen mij sinds 2007 als businesscoach en daarnaast werkend als vastgoedinvesteerder in Engeland. Vanuit deze basis ben ik een blije ondernemer :-) en dat gun ik jou ook. Ik ken geen andere businesscoach die ook succesvol is in geld verdienen met vastgoed.

Terug naar jou ;-) Niet alles tegelijk! Laten we starten met het kijken naar opschalingsmogelijkheden van jouw bedrijf. En die zijn er altijd. Ik inspireer je graag met al mijn kennis, ervaring en inzichten, zodat ook jij de winst en de overvloed creëert die je zo graag ziet. Om jezelf goed uit te betalen en om te genieten van die overvloed die het je geeft. Je komt zo ruim in je financiën te zitten, dat je steeds weer in jezelf en in je bedrijf blijft investeren. En je omgeving geniet met jou mee.

Hoe kan ik je helpen?

✔ Ik heb een warme en directe benadering;

✔ Ik kan niet met iedereen werken. In een 1 op 1 komen we er snel achter of ik je echt kan helpen en waarmee;

✔ Ik werk in mijn coaching en training met gulheid. Dat betekent dat ik er gedurende een traject, helemaal voor je ben zonder limiet op het delen van mijn kennis, ervaring en inzichten. Zelfs zonder tijdslimiet.

✔ Zodra je met mij gaat werken, gaat het niet alleen over je bedrijf. Groei van jouw bedrijf en jouw persoonlijke groei gaan wat mij betreft hand in hand.

✔ Ik help je met het doen van concrete acties en spreek je aan op het behalen van jouw succes.

✔ ik werk graag met (bedrijfs)opstellingen. Elke keer weer ben ik verbaasd over de kracht en eenvoud die hiervan uitgaat en de nieuwe stappen die je gaat zetten.

✔ Succesvol met je bedrijf zijn, betekent een helder verdienmodel hebben met een kloppende marketingstrategie. Regelmatig komt mijn ICT-achtergrond naar voren en deel ik mijn enthousiasme over online marketing zoals e-mailmarketing en funnels bouwen. Ik neem je hierin graag mee.

✔ Ik help je niet alleen met het 'grote plaatje' van jouw bedrijf, juist ook de details zijn belangrijk.

✔ Jouw zichtbaarheid als ondernemer is onontbeerlijk. Ik leer je hoe jouw klanten jou beter onthouden en steeds weer bij je aanbod terugkomen.

✔ Onze reis samen gaat niet over mij. Het gaat over jou. Ik help je om meer succesvol te zijn dan ooit en te doen waar jij van houdt. Jouw succes is mijn succes!

Ja, laten we kijken of we kunnen samenwerken

Klaar voor de start?

Begin hier

Wat mijn klanten zeggen..

Persoonlijke aanpak.

Ik was enorm onder de indruk van de manier waarop Saskia afstemde op de situatie en op mij. Geen een moment had ik het gevoel dat zij vanuit een 'prefab' model aan het werk was.. Ze werkte continue close met mij en zonder moeite schakelde ze tussen een helder ondernemersgesprek en een zeer persoonlijke aanpak. In elk gebied kon ik haar expertise voelen. Heel bijzonder en voor mij een unieke ervaring.

Rudolf - Gitaarwinkel in Amsterdam

Ik kreeg het duwtje dat ik nodig had.

Ik heb Saskia als 'dichtbij' en ervaren coach ervaren, samenwerken op een positieve manier, mij te inspireren en me te helpen. Ze hielp me ook met zichtbaar worden en gaf me dat extra duwtje om in actie te komen in plaats van te blijven nadenken over al mijn ideeën en plannen.

Wilma - Yogadocent

Ik kreeg help om nu actie te ondernemen.

Ik had contact met Saskia via Skype. We deelden onze ideeën over ondernemer zijn en investeren. Ze dook dieper in mijn 'niet in actie komen'. Als resultaat van ons gesprek heb ik eindelijk mijn e-book afgerond en ik ben er heel blij mee. Ik kan mijn doelgroep nu veel beter dan ooit bereiken en ondersteunen. Altijd AAN mijn business werken in plaats van teveel IN. Dat heeft Saskia mij ook geleerd. Enorm veel dank!

Rudy - Social Media Doctor

Ik werd financieel stabiel.

Toen ik bij Saskia kwam, wilde ik financieel stabieler worden. Mijn inkomen was erg instabiel op dat moment. Voor mij was het even wennen, om met iemand over mijn financiële situatie te praten. Het is lange tijd een taboe onderwerp voor me geweest. Saskia inspireerde me om toch gewoon over geld te praten. Ze bouwt gemakkelijk vertrouwen met je op en dat heeft alles met haar manier van coachen te maken. Saskia luistert eerst, stelt vragen waar je over na moet denken. Daarna zochten we samen naar een oplossing die goed bij mij paste. Als resultaat van de coaching met Saskia voel ik me nu een stuk sterker en meer gefocussed. Ze heeft me echt goed geholpen op mijn pad naar financiële vrijheid.

Martha Pelkman - drspee.nl

Hoe kun je met me werken?

Exclusief

Intensief 

Traject

Vraag het tarief

In enkele weken een nieuw en helder resultaat met jouw bedrijf. 

Ik deel al mijn kennis, ervaring en inzichten vanuit ruim 12 jaar businesscoaching met jou. We werken concreet aan o.a. je missie, je marketingstrategie, verkopen en opschalen.

Vaak gekozen

1 op 1 Inspiratiedag

1.249,-

In euro's. Plus Btw.

1 volle dag met alle aandacht voor jou en je bedrijf. 

We werken concreet aan jouw missie, je marketing en hoe je jezelf beter verkoopt. Je gaat naar huis met een uitgewerkt, compleet en haalbaar marketingplan.

Inclusief voor- en nagesprek waar bedrijfsopstellingen onderdeel van uitmaken.

Direct te boeken

1 op 1 Bedrijfsopstelling 

197,-

In euro's. Plus Btw.

Ontdek in deze sessie wat jou tegenhoudt om echt succesvol te zijn en een bedrijf te hebben zoals jij het graag ziet. 

In een opstelling van jouw bedrijf, die jij doet met mijn persoonlijke begeleiding, wordt helder waar de bottleneck zit en wat jij te doen hebt voor de volgende groeistap met jouw bedrijf.

We use cookies